Miert gorcsoltem?
Figyelt kérdés
6hetes terhes vagyok es ejszaka arra ebredtem, hogy nagyon faj a hasam, minta meg akarna jonni. Most reggelre ez mar elmult.2015. ápr. 17. 10:14
1/5 kné andi válasza:
Ez természetes, a tágulás miatt,szedj magnéziumot,pihenj az sokat segít!! ÜÜdv.10 hetes kismama
2/5 A kérdező kommentje:
Megnyugtattal. :)
Meg szeretnem kerdezni, hogy milyen vitaminokat szedsz? En folsavat, C vitamint es vettem meg vitamin b6-ot is. Az igazsag az, hogy en nem szeretnem szedni sem a gravidat sem az elevitet.
2015. ápr. 17. 10:55
3/5 anonim válasza:
Természetes az elején, ha nem jár barnázással vagy vérzéssel :D
Én amikor terhes voltam, nem szedtem terhesvitamint, vasat, folsavat illetve C vitamint szedtem. Magnéziumból nem javaslom a magne b6-ot, vannak olyan készítmények, amikben magasabb a magnézium, mint abban, de a doki tud segíteni :D
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval.Lehet van akinek segít a magne b6,de nekem egyáltalán.Egész terhességem alatt azt szedtem,azt javasolta a dokim.Kő kemény volt a hasam,fájdalmasan feszült,görcsölt,Az adag emelve lett,de nem változott semmi.Végül koraszülésem lett.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2015. ápr. 18. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!