Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem mozog a babam?

Miert nem mozog a babam?

Figyelt kérdés
Egyedul vagyok itthon telefonalni sem tudok Senkinek. Jol bereggeliztem tojasrantotta melle nagypohar kola. Lefekudtem oldalamra varni a kisbabam reagalasat de nem jott egyertelmu valasz mint eddig. Reszlegesen kemeny neha a hasam. Kinyomasra gondolok! De mindig jol beindult foleg kola utan :( baj lehet? Mar 40perce varom de kemenyedesen kivul nem jelez semmit :'( 34hkm

#Umougsd
2015. ápr. 16. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet alszik. Nekem is volt pár olyan nap mikor vártam hogy vacsi után mozogjon de nem mozgott.

Lehet melege van neki is. Tornázz vagy egyél csokit. 38 hkm

2015. ápr. 16. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
No, beindult a pici?
2015. ápr. 16. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak alszik.
2015. ápr. 16. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Azóta érezted?
2015. ápr. 16. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Mar a szivroham keringetett. Ettem csokis kekszet (az volt itthon) ittam tejet. Semmi! Aztan most azert is jottem fel mert elkezdett nyujtozkodni. Egy ko esett le a szivemrol! De koszonom a nyugtatasokat. jot alszik ebbe a jo idobe csunya anya.meg nem hagyja :D:/ elso babam es nagyon varom nagyon imadom
2015. ápr. 16. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
De jó!!! Én is parázós vagyok amúgy, nem szeretem, mikor nem érzem mozogni, akár csak fél órát is...
2015. ápr. 16. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Felolem aludhat amennyit akar csak a megszokott mozgasokat tartsa meg mert anya megbolondul :D este helyezkedes,reggel nyujtozkodas

Etelre jelzes :)

2015. ápr. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!