Miért nem mozog a babám?
Ha minden nap mozog az jo. Ha napokig,illetve egy teljes napig nem,akkor doki. Nem mozog o se 10percenkent,hisz alszik ;) ne ijedj meg,szusza :)
18hkm
Nekem ennyi idősen még azt mondta a védőnőm, hogy mivel kicsi ezért nem biztos, hogy mindig érzem, mert még sok helye van. Biztos ő is érzi a frontot, ne aggódj. :)
Fogod még eleget érezni, a végén sokszor már kellemetlen is lesz :)
Boldog Babavárást
40+0 hkm
Ne aggódj, 20 hetesen még semmi problémát nem jelent ha nem érzed őt néhány óráig mozogni.
Beszélj a védőnőddel erről mindenképpen, el fogja mondani, hogy mikortól kell minden nap érezni a pici mozgását. Én ha jól emlékszem kb. a 26-27. héttől kezdtem el minden nap érezni, pedig azt hogy mocorog már elég korán, kb. a 15-16. héttől éreztem. Én is ugyan így megijedtem mint Te.
Saját tapasztalatból én a szívhang figyelőt nem ajánlom, mi kaptunk, és akkor paráztam csak be igazán, amikor azzal sem találtam a babát. Pedig semmi gond nem volt, egyszerűen akkor még nem olyan könnyű megtalálni.
20 hetesen van, aki egyáltalán nem is érzi!!!
Ne félj, minden rendben! Mozog ő, csak még picike, rengeteg a helye, így nem érzed mindig!
Majd csak később kell ezt figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!