Normális, hogy 33 hetesen kevesebbet mozog a babám?
Nekem ma mondta a védőnő, hogy természetes, hogy nem mozog már olyan aktívan. Ha csuklik, mozgolódik a nap folyamán többször is,főleg étkezések után, akkor teljesen felesleges aggódni.
3-as voltam
sziasztok!én is 33 hetes vagyok és pont emiatt aggódok mint ahogy a kérdező kérdezi!nekem is egyre kevesebbet mozog a fiam!tegnap tűnt fel először!ma se mozgott még sokat,de viszont már csuklott!tegnap is 3szor csuklott!
Lehet tényleg a meleg idő van rá hatással?
Megfigyeltem, hogy egész másképpen mozog. Már biztos kevesebb a helye, ezért nem is ficánkol már olyan aktívan, inkább csak helyezkedik. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki, hogy étkezés után a bal oldaladra fekszel, akkor tutira mozgolódni fog. Legalábbis nekem bevált. Most jöttem haza a gyógyszertárból, a séta alatt is élénk volt. Persze már nem úgy, mint "kisebb korában". Most már inkább csak kinyomja magát a pocakom 1-1 oldalán.
Bevallom, ha nyugtalanít, hogy miért nem mocorog, én bizony fel szoktam piszkálni valamivel. A narancslé ivás a leghumánusabb megoldás eddig. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!