Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemtudom varjak vagy ma...

Nemtudom varjak vagy ma latogasak el az orvoshoz?

Figyelt kérdés
Suru feher folyasom van es viszket is, eleg rossz hetem van es sok a stresz agodom hogy minden jol van-e. 12 hetben vagyok, hetfon kellene mennem az orvoshozz. Varjak vagy inkabb menjek ma?
2015. ápr. 16. 10:51
 1/10 bithorlo ***** válasza:

Menjél. A húgyúti fertőzések, kismedencei gyulladások, gombás megbetegedések a terhesség miatt gyengül immunrendszer miatt gyakoribbak, viszont gyengítheti egy felszálló fertőzés a magzatburkot, ami vetéléshez, vagy koraszüléshez vezethet!

Jobbulást és jó babavárást!

😊

2015. ápr. 16. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Menj el most.

:)

2015. ápr. 16. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak en felek hogy majd nem teccik az orvosnak hogy herfon kell mennem es mama elmegyek kerni valami gyogyszert. :)
2015. ápr. 16. 11:06
 4/10 A kérdező kommentje:
En nagyon aggodom elso babam es nagyon feltem.
2015. ápr. 16. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Na ne máááár! Első baba és aggódsz. Akkor nem tudom, miért a doki véleménye izgat.

Én az első (sőt a második) terhességemnél is simán elmentem a kapott időpontom előtt vagy után 2 nappal az orvoshoz, ha valami nem volt oké.

Menj el!!!

:))))

2015. ápr. 16. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudod a számát? Ha ennyire aggaszt mintkét verzió akár fel is hivhatnad. Ha azt mondja menj be hozzá akkor nem lesz, hogy furcsállni fogja, ha pedig azt mondja ráér hétfőig akkor orvos mondta, nem mi. :)
2015. ápr. 16. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is felhívnál mi legyen, látott már ilyet nyugi tudja sürgős-e.
2015. ápr. 16. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen elmennék ma, de legkésőbb holnap. Ha ennyire aggódsz, hogy mit fog szólni, telefonálj oda, hogy előbb mennél. Azért sem várnék, mert h valami gombás fertőzés, az bizony elmúlni magától nem fog, viszont rosszabbodhat hétfőig. Jobb ha mielőbb kapsz rá valamit, és megnéz.
2015. ápr. 16. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tetszik az orvosnak? Panaszod van, el kell menni. Ennyi.
2015. ápr. 16. 12:06
 10/10 anonim válasza:
Én a gyermekemért és az egészségemért aggódnék, nem azért, hogy mit szól az orvos. Nem értem a kérdést, főleg egy leendő anyától nem. Egy anyának semmi sem lehet fontosabb mint a gyermeke.
2015. máj. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!