Sandi:) kérdése:
20. hetes terhes vagyok es nemtudom magam kipihenni mert a picur nemhagy, javaslatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 23:11
1/11 anonim válasza:
Mi lesz veled 10 hét mulva? És 15 hét mulva? És ha megszületik? Szokj hozzà.
2/11 anonim válasza:
Kitartás! Én is ugyanebben a cipőben járok, kb a 19-20. hét óta, és egyre rosszabb ahogy nő a baba. Sajna nem tudsz tenni semmit, ő akkor van ébren amikor jól esik neki. 32 hkm
3/11 anonim válasza:
Kissé naturalisztikusan fogalmazott az első, de végül is az igazságot írta. Ez csak rosszabb lesz. Miután megszületik pedig kezdődik az éjszakázás, úgy alszol majd mint a nyuszi, minden kis rezzenésére fenn leszel, és jönnek a maratoni szoptatások. Eleinte simán szopizott 1-1,5 órát 3 óránként. aztán tisztába teszed lerakod, és jóformán kezded elölről.
4/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, ha nem fejezi be, odamész! :)
5/11 anonim válasza:
Szokj hozzá. Sajna evvel én is pont ìgy vok. 24hetes hkm Vagyok es eléggé rosszul.alszom. Azt mondják h.ennél rosszabb lesz ha nő a baba. Hát ezért kitartást
6/11 anonim válasza:
na engem a hasamban lévő gyerekem mozgása nem zavar ellenben a másik kettő aki kint van, na ők aztán tényleg nem hagynak pihenni, így azt tanácsolnám, hogy annak ellenére, hogy úgy érzed nem tudsz pihenni azért feküdj sokat. tenni úgy sem tudsz semmit, aztán meg az sem biztos hogy rosszabb lesz ha kint lesz, bár fárasztó lesz tuti :)
7/11 anonim válasza:
Mi az, hogy nem hagy???? A hasadban lévő magzat? Mi lesz később, ha kibújik? Most még alig lehet érezni.
8/11 anonim válasza:
engem sem zavar a babám, de tény, hogy egész éjjel hullámzik a hasam, néha nagyokat rug vagy a fene tudja mit csinál. :D
20. hetesen még picike, probáld megszokni..jobb nem lesz :)
34hkm
9/11 anonim válasza:
Muszaj lesz hozzaszoknod. Ennel csak nehezebb, farasztobb lesz.... es nem rosszidulatbol irom. Van egy 2,5 evesem es egy 9 honaposonn..szoval tudom mirol beszelek. :)
10/11 anonim válasza:
19 hetes vagyok, engem nem ébreszt fel. Sokkal éberebben alszom, mindig forgok, de ettől még kipihenem magam. Amikor érzem mozogni, az meg kifejezetten szórakoztat. Te mit érzel, hogy nem tudsz pihenni? Fáj valamid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!