Sandi:) kérdése:
20. hetes terhes vagyok es nemtudom magam kipihenni mert a picur nemhagy, javaslatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 23:11
11/11 anonim válasza:
Én a 25.héten járok,és 2 hete álmatlansággal küzdőö,de nem a babára "kenem",ez a vége felé már csak rosszabb lesz,mert majd jön a "megint pisilni kell" "éhes vagyok" "így most nem jó aludni" dolgok,akkor mi lesz veled? Én egy huzamban alszok 2 órát,utána 1 órát fent vagyok,utána megint kezdődik elölről,és mikor reggel 6kor végre jól aludnék,akkor meg kel a 2 éves fiam :) 1 hónapja betegeskedik,így még annyira se tudok,néha nem is merek aludni. Ez innentől a Te számodra is csak rosszabb lesz,mert ha megszületik,akkor jönnek az igazi hosszú éjszakák,és nappalok,amikor kelned kel,mert éhes vagy éppen tele a pelusa,és nagy nehezen elaltatod,lerakod,és lehet mire vissza mész az ágyhoz már megint felkel,és akkor "buktad" az alvást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!