Alacsony vérnyomásra mi a jó? Kávé vagy kóla segíthet?
Hasonló cipőben járok de a koffein nem megoldás mert rövid ideig valóban felmegy a vérnyomás de vissza is esik. Én teszteltem, kb fél óráig magasabb volt aztán még alacsonyabb mint elotte :( állandóan meg nem lehet koffeint inni.
Esküszöm a sok vízre, az többet segít.
Egyébként ettől Függetlenül rendes kávét ihatsz reggel bár az csak a reggeleket teszi könnyebbé.
Az enyém is alacsony, 95/60 körüli. Napközben néha 100 felett is van. Mondtam a védőnőnek hogy állandóan fáj a fejem, vérnyomásom 90/60 volt, azt mondta nem is csodálkozik rajta.
a 3in1 nem kávé :D Nyugodtan igyál rendes kávét. Kóla nem szerencsés, főleg a későbbiekben okozhat kellemetlenséget, ha kínozna a gyomorsav.
Plusz mellé bőséges folyadékbevitel ajánlott. :)
kávé.
kólát ne igyál, egészségtelen.
Kávé. Hasonlóan ment a terhességem, én napi 2-3 rendes kávét letoltam, hogy ne aludjak el a munkahelyemen.
Kólát ne nagyon igyál, a benne levő foszforsav gátolja a kálcium beépülését a csontozatba - a magzatnak nem biztos, hogy jót tesz, ha kevés kálcium kerül a csontvázába.
A kávé ugyanúgy gátolja a kalcium felszívódását, ahogy a vasét is.
A 3in1 egyébként ugyanúgy kávé, mint a főzött. Óriási tévedés, hogy az instant kávé kevesebb lenne (más és mű), mint a főzött. Ugyanúgy kávébabból készül, csak épp fagyasztásos eljárással.
Sok víz és mozgás.
Nekem 80/55 a vérnyomásom, de megfelelő folyadékbevitel és egészséges táplálkozás mellett nem szédülök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!