Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok és van...

11 hetes terhes vagyok és van sárgás folyásom és most észre vettem egy kis barnát is. Jövő héten kellene mennem orvoshoz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. A védőnő azt mondta természetes a folyás terhesség alatt!
2008. aug. 27. 19:10
 1/7 anonim válasza:
63%
Azonnal lásson orvos!!!!!! Veszélyes a folyás!!!
2008. aug. 27. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, ne ess azért kétségbe, nálam is ugyanez volt/van. A folyás színe, mennyisége a mérvadó. Ha sárga az már nem igazán természetes (tehát valami fertőzés lehet) Nekem gomba volt és az én esetemben is egyre sötétebb sárga lett a színe. A baj az volt hogy nem volt még a baba 12 hetes és nem tudta az orvos azt a kúpot adni ami igazán megfelelő lett volna.
2008. aug. 28. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolótól kérdem: Akkor neked mit írtak fel? Megmaradt a kisbabád?
2008. aug. 28. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy meg!! Azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. A gomba nem tud olyan nagy bajt okozni. A baktérium azonban igen. Ezért kell megnézetni eseteleg tenyésztést kérni - mondjuk nekem nem csináltak akárhogy kértem. Az első három hónapban csak valami gyengébb kúp adható (nekem már a 6. héten jelentkezett ez) akkor Mikogal-t kaptam, majd Klion D-100-at és még egy annak nem tudom a nevét. Szóval elég sokat..
2008. aug. 28. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Még hátha tudok segíteni, hogy esetleg kórházban a nőgyógyászati rendelésen 1-2 napon belül is megnéz egy orvos, menj el ha nincs más. Pár nap alatt rendbe lehet jönni csak nálam mindig visszatér.
2008. aug. 28. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket! Beszéltem az orvosommal és azt mondta menjek el a patikába és vegyek Canesten kúpot. Kérdeztem tőle hogy ez nem árt a babának azt mondta nem. Nagyon remélem nem lesz baj! Jövő hét csütörtökön megyek ultrahangra hozzá.
2008. aug. 28. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
:) Minden jót, boldog babavárást!
2008. aug. 28. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!