11 hetes terhes vagyok és van sárgás folyásom és most észre vettem egy kis barnát is. Jövő héten kellene mennem orvoshoz. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. A védőnő azt mondta természetes a folyás terhesség alatt!2008. aug. 27. 19:10
1/7 anonim válasza:
Azonnal lásson orvos!!!!!! Veszélyes a folyás!!!
2/7 anonim válasza:
Szia, ne ess azért kétségbe, nálam is ugyanez volt/van. A folyás színe, mennyisége a mérvadó. Ha sárga az már nem igazán természetes (tehát valami fertőzés lehet) Nekem gomba volt és az én esetemben is egyre sötétebb sárga lett a színe. A baj az volt hogy nem volt még a baba 12 hetes és nem tudta az orvos azt a kúpot adni ami igazán megfelelő lett volna.
3/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolótól kérdem: Akkor neked mit írtak fel? Megmaradt a kisbabád?
4/7 anonim válasza:
Persze hogy meg!! Azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. A gomba nem tud olyan nagy bajt okozni. A baktérium azonban igen. Ezért kell megnézetni eseteleg tenyésztést kérni - mondjuk nekem nem csináltak akárhogy kértem. Az első három hónapban csak valami gyengébb kúp adható (nekem már a 6. héten jelentkezett ez) akkor Mikogal-t kaptam, majd Klion D-100-at és még egy annak nem tudom a nevét. Szóval elég sokat..
5/7 anonim válasza:
Még hátha tudok segíteni, hogy esetleg kórházban a nőgyógyászati rendelésen 1-2 napon belül is megnéz egy orvos, menj el ha nincs más. Pár nap alatt rendbe lehet jönni csak nálam mindig visszatér.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket! Beszéltem az orvosommal és azt mondta menjek el a patikába és vegyek Canesten kúpot. Kérdeztem tőle hogy ez nem árt a babának azt mondta nem. Nagyon remélem nem lesz baj! Jövő hét csütörtökön megyek ultrahangra hozzá.
2008. aug. 28. 12:53
7/7 anonim válasza:
:) Minden jót, boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!