Mire utalhat? Szerintetek melyik a valószínűbb?
Március 24-én volt az utolsó menstruációm. A ciklusaim mindig szabályos, 28 naposak, éppen ezért tudom hogy a kérdés kicsit korai de a jeleket nem tudom hova tenni. 6 és 8-án is védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. Rá 5 napra alhasi görcseim támadtak(az első nap a szeretkezés is elmaradt mert a fájdalom átnyilalt oda is), valamint kissé szédültem, de ezeknek a tüneteknek nem tanúsítottam túl sok jelentőségét ám rá két napra (tegnapra) a melleim feszülnek, érzékennyé váltak, enyhébb fájdalom mellett kényelmetlennek érzem még a kedvenc melltartómat is.
A következő menstruációnak csak egy hét múlva kellene megjönnie. Ahhoz ez a mellfeszülés még túl korai (és normál esetben nem szokott fájdalommal járni sokszor észre sem veszem hogy változna valamit). Viszont terhességi tünethez is még túl korainak tartom, mert a beágyazódás eltart egy darabig...
Szerintetek melyik a valószínűbb?
Volt már valaki aki ennyire korán bármit is tapasztalt volna?
A kérdés csak kíváncsiságból fakad bocsi hogy ilyen hosszú lett :)
Nem,nincsenek terhességi tünetek olyan korán és ezek nem feltétlen utalnak terhességre.Lehetsz az ettől függetlenül,de ezekre én nem alapoznék semmit.
A legtöbb nő csak bemagyaráz mindent,mert szeretné a kicsit.A hormonok a 8.héttől termelődnek úgy,hogy rosszullétet okozzanak vagy bármi egyebet.A mell feszülhet,de nem hiszem,hogy ennyire hamar,inkább ha már meg kéne jönni,vagy késik is kis ideje.Nekem feszült a mellem,de biztosan nem akkor,mikor még meg se kellett volna jönnie.
Én második babával nagyon korán éreztem tüneteket (még ha valaki szerint ez lehetetlen is, mert vele nem esett meg), pl. tök ragyás lettem, ami előtte soha nem volt, illetve szúrt a hasam. S nem vágytam tökre babára, tehát nem magyaráztam be. Egyszerűen csak éreztem és pont.
Aztán szépen pozitívat teszteltem a nem várt napján.
Viszont pont nem lehet ebből még tudni! Én sem gondoltam egyből arra, hogy ez bizony terhesség. Megvártam, amíg kimaradt a mensim.
A beágyazódásnak is lehetnek tünetei, enyhe szurkálás, enyhe mellfeszülés. De még ebből sem lehet biztosra megmondani.
Mensid első napján majd tesztelj, ha nem jön meg!
Nagyon szépen köszönöm a gyors véleményeket és tapasztalatot :)
Tesztelni mindenképpen fogok, nekem is gyanús hogy túl korai, de mégsem értem mi mástól lehetne. Amíg a melleim el nem kezdtek "furcsák" lenni, nem is merült fel a gondolat.
De addig is várom a további tapasztalatokat :)
Na ugye, hogy nem bemagyarázza az ember. :)
Van, amikor lehet érezni, és kész. Aki nem hiszi, járjon utána. :)
Gratula!
Vigyázz magadra és szép várandósságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!