3 napjnem érzem a kisbaba mozgását ez utalhat valamire?
Semmi gond, meg tul pici, sok helye van a mocorgasra. Nem erzed mindig. Lehet csak ugy fordult. Van aki meg ennyi idosen sem erzi egyaltalan.
De leht, hogy erzed csak nem tudod, hogy az az. Nekem annyi idosen olyan volt mintha az ideg ugralna gy izmomban. Pl mint amikor pattog a szemhelyam. Bocsi maskepp nem tudom megfogalmazni.
32hkm
En is ilyen voltam, alandoan ezen agyaltam. Ha nagyon izgat lmehetsz dokihoz. Vagy a vedonohoz is mehetsz. Elvileg van neki szivhangfigylo, azzal is ellenoriztetheted.
32hkm
Tenyleg nyugodj meg, minden ok vele, es lahat erzed, csak nem tudod, hogy az az.
Fekudj le a hatadra, lazits es ha jol figyelsz megfogod erezni, hogy bizserget belulrol, vagy mintha csikizne, esetleg bugyborekol.
Teljesen normalis ez ilyenkor. Majd 4-5 het mulva fogod tenylegesen erezni a mocorgast. Sot akkor lesz olyan is, hogy raszolsz hagyja abba mert olyan rossz erzes ahogy rugdos.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!