Betegségre utalhat ha egy kisbaba mindig nyújtogatja a nyelvét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 14:22
1/7 anonim válasza:
Ez valamilyen idegrendszeri elváltozást jelent.Ha folyamatosan vagy nagyon gyakran csinálja,akkor fordulj vele gyermekneurológushoz.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Mennyi idős?
Alapesetben nem jelent betegséget,csak felfedezte a nyelvét, és tetszik neki, majd megunja.A fiam 6,5 hónapos,egy pár hete csinálta két hétig, de már megunta.Most a lábbekapás a sláger:-)
/Z/
3/7 anonim válasza:
Első vok,igen,valóban függ a kortól.Amit írtam az a 3hónapos korosztályig érvényes.Később lehet csak a test felfedezése.
4/7 anonim válasza:
Fontos lenne tudni,hogy mennyi idős?Mert ha pár hónapos lehet fogzás,vagy a test felfedezése,ahogy előttem irták,majd megunja és leszokik róla:)Ha nagyon zavar fordulj a gyermekorvoshoz,minket is ő nyugtatott meg,hogy a fogzás jele.Egyébként tényleg utalhat komolyabb dologra is!
5/7 anonim válasza:
ezt már én is megkérdeztem itt, és valaki azt írta, hogy csak akkor betegség jele, ha lóg az a nyelv és látszik, hogy nem tudatosan nyújtogatja. Az én kisfiam általában az apjának nyújtja a nyelvét, meg amikor eszébe jut. 2 és fél hós
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) 5hónapos
2010. márc. 26. 18:59
7/7 anonim válasza:
Szia!
Ha öt hónapos, akkor felfedezte a nyelvét.De ha mégis aggódsz, nézesd meg dokival.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!