Vernyomas problema, mi lesz igy?
Figyelt kérdés
Egy hetig mernem kellett 140 koruli ertekeket mertem , neha magasabbat de 160 felett soha. Doki elkezte velem szedetni a dopegytet. Szerda ota. Azota most meg magasabb. 160 alatt nincs mar tegnap ota es kozel 180 mostmar. Es az also ertek is magas. Reggel altalaban jo szokott lenni. Most 166/105ot mertem. Ha nem szednem ennel is magasabb lenne vagy mi ez most? Annyira felek mert nagyon elkezdett felfele kuszni :(2015. ápr. 11. 08:43
21/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az erdeklodest! Fogjuk ra.. viszonylag normalisak az ertekek. Mar hazaengedtek de kell bejarnom hetente. Sajna vannak kiugro ertekek de talan az meg belefer.. A pulzus nagyon magas neha,azt nem igazan tudom h miert van. A heten megyek vizsgalatokra meg nogyogyaszhoz remelem minden rendben lesz.
2015. ápr. 20. 19:49
22/22 anonim válasza:
minden rendben lesz :) probálj meg néha relaxálni - lehet hulyeségnek hangzik, de hallgass ilyeneket : https://www.youtube.com/watch?v=Fl5Wp4s5-dU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!