Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vernyomas problema, mi lesz igy?

Vernyomas problema, mi lesz igy?

Figyelt kérdés
Egy hetig mernem kellett 140 koruli ertekeket mertem , neha magasabbat de 160 felett soha. Doki elkezte velem szedetni a dopegytet. Szerda ota. Azota most meg magasabb. 160 alatt nincs mar tegnap ota es kozel 180 mostmar. Es az also ertek is magas. Reggel altalaban jo szokott lenni. Most 166/105ot mertem. Ha nem szednem ennel is magasabb lenne vagy mi ez most? Annyira felek mert nagyon elkezdett felfele kuszni :(
2015. ápr. 11. 08:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szoritok, minden rendben lesz ne aggódj!

Majd irj, hogy mi van Veled!

2015. ápr. 11. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a végére már 8 Dopegytet és 2 Isoptin szedtem.

Gyors, problémamentes szülésem volt, a 39. héten.

Nem tudom, hogy mennyi gyógyszert szedsz.

Mindenesetre jó, hogy bementél a kórházba.

Minde

2015. ápr. 11. 15:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Bent vagyok. Es maradok is. Igazsag szerint 4×felet irt fel a nodoki ami mint kiderult keves. Jelenleg 4×1et szedek de valoszinu emelunk mert meg igy is 155/110 volt. Az a baj h itt bent meg rosszabb minden. Van idom gondolkodni. Es van is min. Mert azt mondtak ha nem tudjak beallitani 24 oran belul akkor atvisznek mashova mert itt csak a 32.het utan szuletett babakat tudjak ellatni. A kisebbeket nem... :/ (Azt mondtak ha nem all be a vernyomas akkor rovid idon belul be kell fejezni a terhesseget.)
2015. ápr. 11. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok,persze hogy be tudják állitani, nem lesz semmi gond.

Szegénykém, még pluszban rájöhetsz, hogy idegeskedsz is.Ha már a 4x1-gyel is lejjebb ment, akkor ha még emelik, még jobb lesz a helyzet, ne aggódj!

2015. ápr. 11. 19:37
 15/22 A kérdező kommentje:

Ajj..remelem!! Probalom hesegetni a negativ gondolatokat...mert van boven. De tudom ha bestresszelek azonnal feljebb megy ugyhogy nyugiban probalok maradni..

Koszonom az egyutterzest!

2015. ápr. 11. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Tényleg nyugi, és irjál néha, addig sem a negativ dolgokra gondolsz. :)

Van aki a dopegytből 4x2-t szed, és látod, hogy már neked a felével is lejjebb ment a vérnyomásod. Hol vagy egyébként helyileg? Én is magas vérnyomásos voltam, és végig aggódtam, néha felment 160-ra, de vissza is állt, és simán megszültem 40+4 napra, még császár sem kellett - mert azzal is riogattak. :)

Szóval hajrá, pihenj és minden oké lesz! :)

2015. ápr. 11. 20:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Koszonom! sztem holnap megemelik es remelem akkor jobb lesz sokkal.. Irni epp tudok..van ra idom :/ Budapest - Jahn Ferenc (Del-pesti)
2015. ápr. 11. 23:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, örülök, hogy bementél a korházba, és kitartás.

Most már jó kezekben vagy.

A vérnyomásodat is megoldják, és nem kell még szülnöd.

Szerintem kezdj el relaxálni.

Csikd be a szemedet, és éld bele magadat a babázásba. Gondolj bele, hogy a pocakodba most mit csinálhat a baba, és mi lesz ha kijön majd...

Ennek megnyugtaoan kell rád hatni.

2015. ápr. 12. 07:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Koszonom! :) Igyekszem nyugodt maradni es jora gondolni. Hajnalban mar emeltek. Mar 4×2 az adag. jelenleg 140 alatt van! Aminek nagyon orulok!!! :))) A labort varom h mik az eredmenyek meg az miatt azert izgulok picit :/ de biztos jo lesz..
2015. ápr. 12. 13:58
 20/22 anonim ***** válasza:
szia Kerdezo, hogy vagytok?
2015. ápr. 20. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!