8 hetes kismama a párom. A szex árthat a babának? Milyen pózokat javasoltok amivel nem okozok kárt a babának? Lehet buta kérdés, de a méret számít ilyenkor?
Lombik kezelésen voltunk, elsőre sikerült de egy hetet barnázott és egyszer vérzett is de szerintem csak vizsgálat miatt.
A baba jól van :)
Szerintetek a szex ártalmas lehet?
Szerintem számít a méret is.
Férjemnek pl. nagy farka van és vele néha fáj egy-egy együttlét főleg, ha bevadulunk.
Egy kisebb (12-14-16 centis) farok esetében annyira nem tudod megpiszkálni a méhszájat, persze ott is kell az óvatosság.
Ha meg vérzett is és lombikos, inkább várjatok legalább a 12. hétig, kérdezzétek meg az orvost is erről.
Szerintem igen árthat!
Nálam úgy volt annó,hogy spontán sikerült a baba.7 héten elkezdtem barnázni kaptam rá gyógyszert baba jól volt el is múlt a barnázás doki engedte a szexet de mi nem csináltuk majd 1 hét múlva újra barnáztam.Dokihoz visszamentem és már nem élt.Méretei alapján a 7 hetes barnázási vizsgálat után 3 nappal megállt a fejlődésben.
Mi hiába nem csináltuk akkor is elment.Szerintem Ti se csináljátok főleg,hogy lombikosok vagytok.
Viszont ez nem ide tartozik,de láttam az előző kérdésednél,hogy majd csak 12 héten kell mennetek uh-ra.Én egy kicsit sokkalom az időt így,hogy barnázott.Ha tehetitek akkor még előtte is menjetek el egy uh-ra.
12 heti ultrhang utan fogunk lightosan szexelni. Nekem nem kicsi,es hat vadulni is szokta. Ezert nem tudom mit.lehet mit nem de majd csak raerzunk :)
A barnazas szombat delutan ota nem volt, es szerdan mentunk. Issza tehat eltelt par nap es Minden rendben volt, eros szivhang es majdnem ketto cm :)
Ettol fuggetlenul lehet elmegyunk 10 heten is ultrahangra hogy lassuk a kis manokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!