Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák mit szoktatok...

Kedves kismamák mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok és mindig éhes de nem kívánok semmit eszek mert muszáj és 2-3 falat után már jól is laktam aztán fél óra múlva újra éhes vagyok és azt amit azelőtt ettem már egyáltalán nem kívánom azért félóránként mégse főzhetek mindig mást ,volt valakinek ilyen gondja hogy győztél felette?Köszi a válaszokat
2010. febr. 19. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ebben az időszakban zacskós levesen és sonkás zsömlén éltem. :-)
2010. febr. 19. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:

próbálj ki mindenfélét.... mindenki más és más. Lehet, hogy ami nekem jó, nekec nem és fordítva.

Vhogy én is úgy voltam, hogy állandóan éhes voltam, még éjjel is felkeltem 2-3x enni, mégsem kívántam igazán semmit.

Sok zöldséget rágcsáltam ( sárgarépát, zellert, karalábét, káposztalevelet általában) nyersen és joghurtot próbáltam enni.

Ami nagyon bejött még: a banán, a babapiskóta.

minden nap főztem,a páromnak inkább a húsos kajákat, magamnak inkább leveseket és sok főzelékeket.

a 14. hétig volt ez, aztán mintha elvágták volna, tudtam enni és kívántam is az ételeket.

Most az utolsó trimeszterben megint felerősödött az étvágyam, újra felkelek éjszakánként, de szerencsére mindent tudok enni.

Különösebben nem kívánok semmit.

32hetes kismami

2010. febr. 19. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont így voltam, mint Te. Éhes voltam, és nem csak itthon, hanem még a boltban is tanácstalanul álltam, hogy na akkor most mit vegyek, mit ennék meg? Igazából jó három hétig csak a húsleves és a banán volt az, ami jólesett. (Egyébként állítólag aki kívánja a banánt, annak magnéziumhiánya van.) Igyekeztem a nassolnivalókat elkerülni, de gyümölcs, zöldség mindig volt itthon. Húst szinte abszolút nem ettem. Levest viszont rengeteget. Most már elmúlt a húsleveses időszak, de mindig a leves az, ami jól esik. Akkor is, ha nem tudom eldönteni, hogy mit egyek. És az előző válaszolóhoz hasonlóan, bizony én is inkább sokszor ettem kicsit, és néha éjjel is rámjött. Döbbenetes volt.

Ez a korszak kb. a 7-12. hét között tartott.

Fel a fejjel, hamarosan vége, és akkor már tudsz enni rendesen!

Boldog és egészséges babavárást Neked is!

2010. febr. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!