Ti elítélnétek egy lányt, aki 14 évesen teherbe esett?
Tegnap vloggolt egy lányt, aki a terhességéről beszélt.
Nem volt betervezve, de meg szeretné tartani. A barátjával 4éve vannak együtt, a szülei pedig elfogadták a döntését és támogatják meg. A nézők fele gratulált neki, a másik fele r*bancozott, gyűlölködött.
Kit érdekel? De most őszintén.
Mindenki a saját életéről dönt. Nekem 18 évesen nincs gyerekem, neki 14 évesen már útban van.
Elítélem mert:
-félredobja az életté
-valószínűleg szüneteltetnie kell a tanulmányait amit nem biztos, hogy újra fog kezdeni
-nem lesz végzettsége így rendes munkát sem fog találni
-soha nem fog így semmit sem elérni csak tengődni fog, tudom mert láttam rá példát
-segélyekből fog élni amit mások fizetnek a hülyeségére és ez rohadtul zavar
-magát sem képes eltartani, hogy akar egy gyerekről gondoskodni, mi lesz ha az "apa" úgy gondolja nem érdekli még élni akar kicsit és magára hagyja őket
Tőlem azt csinál amit akar, mindenkinek szíve joga megválasztani a saját útját.
Egyébként ha belegondoltok 3 másik lehetősége van
-elveteti a babát
-megszüli, de árvaházba adja
-megöli magát
Ezek közül valamelyik jobb lehetőségnek tűnik? Mert a hiba már megtörtént és nem lehet visszacsinálni.
Kérdezem én, 14 évesen ha már azt csinálják, miért nem védekeznek?!
Amúgy meg elgondolkozhatna hogy mit szeretne 14 évesen (hiába 15 évesen fog szülni). Ez miatt az élete úgy mond másképp alakul. Iskola helyett gyereknevelés lesz. És a barátja hány éves? Ha nem munkaképes és nem dolgozik akkor marad az állam aki segít meg a család. Azért felelősségteljesebben kéne gondolkozni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!