Ti elítélnétek egy lányt, aki 14 évesen teherbe esett?
Tegnap vloggolt egy lányt, aki a terhességéről beszélt.
Nem volt betervezve, de meg szeretné tartani. A barátjával 4éve vannak együtt, a szülei pedig elfogadták a döntését és támogatják meg. A nézők fele gratulált neki, a másik fele r*bancozott, gyűlölködött.
El nem ítélem, de jó hülye.
14 éves a lány és 4 éve van együtt a pasijával? Az is érdekes. Ott azért megvizsgálnám a szülők felelősségét is a dologban.
Ami a necces. 14 éves lánynak gyerek, aki még maga is gyerek, Mi lesz a tanulmányokkal? Vagy szülők átvállalják? Akkor milyen anya képet fog mutatni a gyerekének Vajon az apuka 10 év múlva is mellette lesz? Testileg lehet, már érett a gyerekvállalásra, de a világunk ma olyan, hogy húszon éves kor közepe előtt nem érdemes.
Visszafoghatnál a stílusodból, mert csak magadat minősíted ezzel.
A véleményed nem lesz tény, azonkívül semmi konkrét aggályt nem vetettél fel.
Édes jó Istenem.... ezek szerint neked teljesen rendben van hogy egy 14 éves KISLÁNY (!) gyereket szül.
És még én minősítem magam... aha, értem.
Ennyit erről a generációról....
15 évesen fog szülni.
Érveket még mindig nem láttam.
A segély a lényeg.
Minél előbb jön az alom, annál előbb kapja a családit.
Aki amellett ervel, hogy egy gyereknek ne legyen gyereke, az mit lat megoldasnak? (Bocs, nem neztem szamokat meg szazalekokat, nemtom hanyas mondta)
merthat igen, a teny az teny, hogy ez igy nem eppmnormalis de.... attol meg a teny az tenx, hogy ott van az a magzat, akarmerre is erveljunk... tehat mi a teendo? Fekudjon kes ala, vagy inkabb doljon bele?
Amúgy hagy legyen gyereke.
Közmunkás mindig kell és kelleni is fog. Ki dolgozna 200Ft-os órabérért ha nem egy olyan valaki aki 15 évesen szült?
nem nagyon szeretnék ítélkezni, nem az én dolgom, de mégis, amikor valakinek becsúszik (tehát nem erőszak áldozata, vagy pl fogamzásgátló mellett esik teherbe) akkor mindenképp bicska nyílik a zsebembe, ha arra gondolok, hogy mások 10 évet tanulnak hogy normális egzisztenciát tudjanak biztosítani egy babának, illetve egészségben és tisztességben felnevelni...és ha a gyerek érdekeit nézem?
- adott egy 14 éves anya...4 éve együtt vannak??? 10 éves kora óta? húúú amindenit. Max fél évet adok nekik babával. Nyilván a szülei fogják nevelni a gyereket, na de ő is otthon lesz...érettségi helyett majd próbál anya lenni. A nagyszülők elmennek pár év múlva...apa is nyilván, mert hát 16-18 éves suhanc még csak most kezd majd élni...egyedül marad a gyerekével, állás, végzettség és háttér nélkül. Gratulálok. Nem gyűlölködöm, nem ri...ozok, ennyi esze van. Nem tehet róla hogy ennyivel született.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!