Még lehet kérni toxoplazma vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Most néztük át a védőnőmmel a vérvéreteles papírjaimat.
Van egy egy éves szoba cicánk, én 33 hetes kismama vagyok.
A terhességem elején mondtam az orvosnak de mégsem néztek toxoplazmát, hogy pozitív vagy negatív.
A cica nyers húst nem eszik, az almot a párom takarította.
Az eredményeim jók.
Szerintetek kellene most csinálni egy toxoplazma szűrést?
2015. ápr. 9. 11:44
1/2 anonim válasza:
Még kérhetsz, nálunk kb. 2 hét alatt készen van az eredmény.
Én is külön kértem, mert a dokim nem tartotta fontosnak, de mivel van macskánk, ezért úgy gondoltam, hogy inkább nézzük meg.
2/2 anonim válasza:
engem mar masodszorra kuld a dokim, es bar faradtsagos menni 37 hetesen, de orulok hogy ilyen orvosom van, aki figyelmes es inkabb korultekinto. Azert kuld ujra, mert nekem negativ , meg sosem volt toxoplazmam, es ezert fogekony lehetek, pedig macskank sincs. Neked viszont van, es meg egyszer sem voltal, tehat a biztonsag kedveert mindenkepp menj el. Leveszik a vert, ANTSZ-be megnezik es kuldik az eredmenyt. En mindjart szulok de megis megyek ujra, mert 2 havi ellenorzest javasoltak, lehet mar meg sem jon az eredmeny, de megis megyek, mert kuldott. Ez nem vicc. menj te is. es a streptococcust is vegye le lassan a dokid, mert unokatesom most szult, nem vettek le neki, es tudogyulladasa lett a kislanyanak. Ez is nagyon fontos vizsgalat, sokan azt mondjak nem kotelezo, de te kerheted mindenkepp, es fontos a babad es a te erdekedben is. elkerulhetok a nagy bajok egy egyszeru vizsgalattal. minden jot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!