Repülés 6 hetes terhesen?
2 dokit is megkérdeztem, egyiknél voltam reggel ultrahangon, de még nem látszott semmi (most vagyok 4+6 hetes), a másikkal telefonon beszéltem. Mindkettő azt mondta hogy ha panaszmentes vagyok, akkor nyugodtan menjünk. 3 éjszakás hosszú hétvége lenne, jövő héten, pénteken indulunk, csütörtökön még megyek egy ellenőrző uh-ra.
Ti mit gondoltok? Már nagyon rég vágyunk ide elmenni, rég le is van foglalva. :( Nem is attól félek, hogy a repüléstől vetélek el vagy bármilyen rendellenességgel születik emiatt, mert kizárrnak tartom, hanem hogy ha mégse maradna meg akkor nehogy ott vetéljek el, vagy állandóan rosszul legyek. Eddig a mellfájdalmon kívül nincs tünetem.
Köszönöm a válaszokat, a párom egyébként légutaskìsérő és az ő légutársaságukkal megyünk, úgyhogy vigyázni fognak ránk. :) Meg úgy vagyok vele, hogy ha 2 doki is azt mondta, hogy menjünk nyugodtan, meg előtte nap is ránk néznek ultrahangon, akkor nem látom akadályát. Csak a tapasztalatokra is kíváncsi voltam. :)
Egyébként van EU-s TB kártyám, ha bármi gond lenne akkor ellátnak ugyanúgy, mint itthon.
En korhazban dolgozok fizikusokkal es ök nem ajanlottak a repulest 12 het elött. A sugarzas miatt.
Azt mondtak, hogy sok cikk-tanulmany van rola, hogy miert több 50%-kal a veteles a legiutaskiserök között.
En mindenesetre megfogadtam a tanacsukat es csak 12 hetesen repultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!