Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Repülés 6 hetes terhesen?

Repülés 6 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

2 dokit is megkérdeztem, egyiknél voltam reggel ultrahangon, de még nem látszott semmi (most vagyok 4+6 hetes), a másikkal telefonon beszéltem. Mindkettő azt mondta hogy ha panaszmentes vagyok, akkor nyugodtan menjünk. 3 éjszakás hosszú hétvége lenne, jövő héten, pénteken indulunk, csütörtökön még megyek egy ellenőrző uh-ra.

Ti mit gondoltok? Már nagyon rég vágyunk ide elmenni, rég le is van foglalva. :( Nem is attól félek, hogy a repüléstől vetélek el vagy bármilyen rendellenességgel születik emiatt, mert kizárrnak tartom, hanem hogy ha mégse maradna meg akkor nehogy ott vetéljek el, vagy állandóan rosszul legyek. Eddig a mellfájdalmon kívül nincs tünetem.

2015. ápr. 8. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi....ne aggodj.
2015. ápr. 8. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan. Ha elvetélnél agy bármi lenne akkor akárhol ellátnak, de nem hinném, hogy ebből kell kiindulni. A másik, hogy ilyen kicsi terhességnél nem szokott gond lenni egy vetélés sem. Én simán repültem, a tünetek általában később jönnek elő, olyan 8 hetesen.
2015. ápr. 8. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Én biztos nem mennék. Barátnőm vetélt el a repüléstől.
2015. ápr. 8. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
én is repultem, meg se fordult a fejemben, hogy elvetélhettem volna...a 37.hétig repultem havi szinten.
2015. ápr. 8. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Repültem 9 hetesen meg 7 hónaposan is, menj nyugodtan.
2015. ápr. 8. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a párom egyébként légutaskìsérő és az ő légutársaságukkal megyünk, úgyhogy vigyázni fognak ránk. :) Meg úgy vagyok vele, hogy ha 2 doki is azt mondta, hogy menjünk nyugodtan, meg előtte nap is ránk néznek ultrahangon, akkor nem látom akadályát. Csak a tapasztalatokra is kíváncsi voltam. :)

Egyébként van EU-s TB kártyám, ha bármi gond lenne akkor ellátnak ugyanúgy, mint itthon.

2015. ápr. 9. 06:31
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

En korhazban dolgozok fizikusokkal es ök nem ajanlottak a repulest 12 het elött. A sugarzas miatt.

Azt mondtak, hogy sok cikk-tanulmany van rola, hogy miert több 50%-kal a veteles a legiutaskiserök között.

En mindenesetre megfogadtam a tanacsukat es csak 12 hetesen repultem.

2015. ápr. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!