Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Petefeszek szurka 33 hetes...

Petefeszek szurka 33 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

Mi lehet ez? 33 hetes+ 3 napos kismama vagyok, elso baba. Par napja naponta tobbszor erzek fajdalmat, olyasmi, mint peteeres kornyeken az ovus fajdalom. Pici szurka pillanatokra, majd elmulik. Tobbszor egymas utan, de nem tart sokaig. Derekfajdalmam nincs, illetve nagyon halvanyan ereztem neha-neha. De ez a petefeszekfajdalom (mar ha meg ott van a petefeszek) furcsa. Ez nem lehet joslofajas, az masmilyen ugye?

Itt nem neznek mehszajat, fogalmam sincs, esetleg nyilik-e..

2015. ápr. 8. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet te kérdezted a szőkítős kérdést,ha igen írtam is,hogy pont egyidős terhesek vagyunk. Normális dolog,nekem az egész terhesség alatt volt ilyen,most van néha. Nekem is első babám. A jósló az teljesen más érzés,persze minden ember más így ha leírnám nekem milyen volt tegnap meg azelőtt meg 2 hete a jóslóm,lehet,hogy te teljesen mást tapasztalnál.

Nyúlnak még mindig a szalagok,mert nő a babád súlya. Ilyenkor már dekákat híznak napok alatt kicsit később meg egy hét alatt fél kilót is tudnak hízni,így érthető,hogy megviseli a szervezetedet,a szerveidet,hiszen attól még,hogy egyre kisebb a helye ő még kinyújtózkodik. :)

2015. ápr. 8. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja,még azt akartam kérdezni,hogy hogy nem néznek méhszájat?? :O
2015. ápr. 8. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi, nem irtam ki masik kerdest.

Nem sajnos, nem neznek, ez nem Magyarorszag. Igy is kiemelt gondozast kapok, endokrinologiai multam miatt.

2015. ápr. 8. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi,csak furcsa volt,hogy két egymás utáni kérdésnél is ugyanannyi volt a terhességi idő.

Ja,így már értem akkor. Hát az szép,ha nem vizsgálnak meg ilyen szinten. De nem baj,ne aggódj. :)

2015. ápr. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!