5-6 hetes terhesen miért van petefészek szúrka?
Figyelt kérdés
Ma szinte egész nap szúrkál a jobb petefészkem.Van aki tudja miért van ez?2013. okt. 15. 17:17
1/3 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen azért volt, mert a jobb petefészkemben sárgatest ciszta alakult ki. Ezzel nem lehet mit tenni, hamarosan felszívódik és ártalmatlan. Ha esetleg még nem látott doki, azért menj el hozzá minél hamarabb, mert kis százalékban, de van arra esély, hogy méhen kívüli terhesség okozza ezt a panaszt. Ez akkor van, ha a petevezetékbe ágyazódotr be a petezsák. A százalékokat nézve én azért az előbbire tippelek, szóval ne kezdj parázni, csak tudj róla. Ha meg már voltál uh-n, minden rendben volt, akkor az utolsó pár sorral ne foglalkozz :-)
3/3 anonim válasza:
nekem is a petefészek cisztám miatt fájt az elején!
de azért a biztonság kedvéért menj el orvoshoz is, ha még nem voltál, mert sajnos ha nem múlik, vagy erősödik, folyamatos, akkor lehet méhen kívüli terhesség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!