Nyuszmoo kérdése:
Jövő héten megyünk először nst re. Kísérő bejöhet velem? Honvéd kórház.
Figyelt kérdés
Anno 8 éve máshol szültem, oda bejöhetett anyukám. Most vajon bejöhet velem apa? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?2015. ápr. 8. 09:02
1/4 anonim válasza:
A Podmaniczky utcába mész?
Akkor oda nem mehet kísérő, mert általában két kismama van benn, akit gépre kötnek, és férfit nem engednek be emiatt.
Uh-ra minden gond nélkül bemehet veled.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj de hogy jut eszedbe olyan, hogy nst-re bemenjen valaki?
3/4 anonim válasza:
nem mehet, de minek? nem történik semmi. ülsz 10 percet, hasadon egy karikával :)
4/4 anonim válasza:
Tényleg nem történik semmi érdekes. Egy tappancsot tesznek fixen a pocakodra, egyet a baba szívhangjának a közelébe és kész. Ülsz a süppedős kanapén, inni lehet, olvasgatsz, dumálsz a szülésznővel, ő néha ránéz a gépre, vagy igazít valamit a tappancsokon és ennyi.
Nem túl látványos dolog, még unni is fogod. Hiába szép hang a babád szívdobogása, de nem túl érdekfeszítő. Én mindig csak elálmosodtam az egész cécó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!