Dr. Svéd Attilánál (Szolnok) szült mostanában valaki?
Figyelt kérdés
Melyik szülési módot részesíti előnyben, illetve mennyibe kerül nála egy szülés? Mit hallottatok róla? Előre is köszönöm!2015. márc. 17. 07:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Bocsánat,hogy ide pofátlankodok,de a feltett kérdések engem is érdekelnének. Én hozzá járok terhesgondozásra (2x voltam eddig) eddig nekem semleges személyiség. Gyors, probléma megoldó, ha kérdezek valamit válaszol.
2/3 anonim válasza:
Termeszetes szulest, mint ahogy az osszes tobbi orvos. Csaszart csak akkor csinalnak, ha indokolt. Ebben az osztalyvezeto-foorvos es a korhazi vezetes dont, kiveve, ha surgossegirol van szo.
80ezer korul van, de adtak mar neki 100e is.
Osztalyvezeto-foorvosnal 100e egy szules.
Alapos, de nem all le jopofizni. Vegzi a munkajat, a legjobb tudasa szerint.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Magánba járok hozzá, ott nagyon jók az árai. Több helyről hallottam, h nem fogad el pénzt, volt aki 30.000 Ft-ot adott neki, stb. Azért gondoltam, hogy mielőtt rákérdezek tőle, érdeklődöm egy picit, hogy mégis mire számítsak.
Én pont azért választottam őt, mert bírom a stílusát, lényegre törő, normális. Nekem pl. nem jött be a Dr. Tóth Zoli féle poénkodás.
2015. márc. 18. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!