Májusi babának szüksége lesz harisnyanadrágra, levegőztető zsákra, paplanra az első 1-2 hónapban?
Paplanra az első félévben egészen biztosan nem lesz szüksége, akár téli a baba, akár nyári. Fulladásveszélyes, belegabalyodhat, alátekeredhet a baba. Fél évig hálózsákban, alvózsákban altasd.
Harisnyanadrág se fog kelleni. Ugye nem akarod, hogy megfőjön a baba? :-) Inkább legyen rajta takaró, amit csak leveszel róla, ha úgy látod, hogy melege van a babakocsiban.
én március végén szültem, levegőztető zsákban hoztuk haza a fiunkat, de már akkor is melege volt benne, soha többet nem használtuk - szerintem az nem kell
harisnyát csak a következő télen hordott először
paplan helyett inkább egy jó kis puha, meleg babaplédet ajánlanék, azt jobban ki lehet használni
Köszi a gyors válaszokat!
Ruhákból főleg 62-est veszek.
Hálózsákból is csak 62-est ajánlotok? Ujjatlan vékony pamutot?
Kocsikabátból/kardigánból 62 vagy 68-as?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
azért vegyél pár 54-es ruhát is, az én fiam 54 cm-rel született (tehát nem volt pici), és az első 1 hónapban a 62-es óriási volt rá
nekem a kedvencem az ujjatlan, lábfejes rugdalózó és hozzá az időjárástól függően hosszu ujjú vagy rövid ujjú body volt, de majd kitapasztalod, hogy melyik a legjobb
érdemes olyan rugikra vadászni, amik lábközt is patentosak, vagy a legjobb, ami teljesen szétpatentolható elöl végig, mert sokkal könnyebb ezekben pelust cserélni, öltöztetni
kocsikabátból én 62-eset vennék, az még 70 cm-esen is jó volt
vannak olyanok, aminek az anyaga belül is mintás, ez a legjobb, mert úgy is szép, ha felhajtod az ujját, így sokáig lehet hordani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!