Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki "megúszta" a...

Van valaki aki "megúszta" a terheléses vércukor vizsgálatot? Befolyásolta valamiben?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és sajnos elképzelhetetlennek tartom hogy este 8kor egyek utoljára majd legközelebb reggel kb. 9kor legközelebb. Muszály valamit ennem mert különben hányok és sehova se tudok menni. Valami jó praktikát tud valaki ha addig nem csillapod..?:(

2015. ápr. 7. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem kellemes az tény ,én összevissza szédelegtem ,hányingerem volt ,ájulás kerülgetett ,semmi nem volt jó ,teljesen hülyének néztek a rendelőben ,úgy viselkedtem mint egy ötéves.de a másik kismamának semmi baja nem volt .vittem kaját,vizet.vigyél rendes citromot a löttyhöz!ennél rosszabb dolgokat is ki kell birnod.én félek attól is pl hogy megszúrnak úgyhogy megszenvedtem meg fogom is még az egész terhességet:)
2015. ápr. 7. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
én múlt hèten voltam a 15.hetes cukorterhelésen és majd 28 hetesen lesz a következô. nem kell tôle félni,engem is ismerõsõk állandòan ijesztgettek,hogy nagyon rossz,rosszul leszek meg ihatatlanul sz.r...meg h senki nem tudta meginni stb...hàt kérlek szépen mire odaértem olyan szomjas voltam hogy kb 3másodperc alatt megittam 3decit.és nem is értem hogy ezt miért nem isszák meg a kismamák mert iható,csak ugye mki ijesztgeti a másikat és már az elõtt eldöntik hogy nem isszák meg mielõtt megpróbálkoznának vele.viszont kaját.vigyél én haza fele az éhségtôl lettem rosszul.. majdnem.11re értem haza és én már 7-7.30kor eszek...hàt ebbõl tanultam,legközelebb én is viszek kaját :)
2015. ápr. 8. 09:03
 13/13 A kérdező kommentje:
A löttytől nem félek azt megiszom hanem a kaja megvonástól. Nem eszem sokat csak többször keveset mert különben rám jön a rosszullét :/
2015. ápr. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!