Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? A párom ellenem...

Mit tegyek? A párom ellenem fordult.

Figyelt kérdés
Sziasztok,iszonyú problémám van!Babát várok,nem terveztük.Amikor bejelentettem a páromnak,örült,aztán 1 hét múlva kifordult önmagából és mint egy állat,úgy viselkedik.Nem akarja a babát,mert szerinte egy nem tervezett baba rossz hatással van a kapcsolatra,nem lesz belőle semmi jó.Olyan agresszív,hogy el sem hiszem,hogy az én párom.(fizikailag nem bánt,csak szavakkal)Volt már valaki ilyen helyzetben?És jóra fordult minden? Nem akarom elvetetni a babát.Köszönöm előre is a válaszokat.
2010. febr. 19. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Szia!Nálunk is így volt!Nem volt tervezett a baba!A párom mindig mondta,hogy ő még nem akar gyereket,de besikerült!Ő nem volt agresszív meg semmi csak hogyha összevesztünk mindig mondta,hogy minek ez a gyerek!Miután megszületett a szeme fénye lett!Imádja!Nem tette tönkre a kapcsolatunkat!Sőt,erősebb is lett!Ennek már 6 éve és most várjuk a második babánkat,aki már tevezett!Szóval ne aggódj ez csak a kezdeti pánik!Ilyenek a pasik!Kitartást és meglátod,hogy milyen jó lesz majd mikor megszületik a pici!!Meg már mikor látja a hasad meg érzi a baba mocrgását egyből megváltozik a véleménye!Boldog Babavárást!21 hetes kismama
2010. febr. 19. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Magyarazd el neki, hogy egy nem vart baba is pont annyi oromet nyujt, mint egy 'tervezett'. Beszeljetek at hogy miert gondolja ugy hogy nem szarmazik semmi jo a dologbol.

Vannak ferfiak akik megremulnek ha utban van a kis tronorokos, lehet ha itt is ez van. Mikor megszuletik meg majd jol elbuvoli a pici :)

2010. febr. 19. 11:33
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Mi terveztük a babát, a párom mégis bepánikolt, nem is kicsit. Türelmesen kivártam, amíg eljutott velem az első ultrahangra, (egy hónap), és amint meglátta a képet, azonnal elolvadt, és onnantól ő volt a büszke apuka:)

Türelem, a pasiknál ez előfordul, halálra rémülnek attól hogy fel kell nőniük, és felelősek lesznek egy másik emberért.

2010. febr. 19. 11:50
 4/14 A kérdező kommentje:
De jó olvasni a soraitokat,hogy jóra fordult minden.Azt mondja a párom,hogy a szüleinél is ez volt a helyzet és most gyűlölik egymást,és ő nem akarja a babát,én erőltetem rá,éppen ezért készüljek fel,hogy boldogtalanok leszünk.Félek,hogy nem változik meg,abba belehalnék.Olyan jó ember amúgy,nem ismerek rá:(
2010. febr. 19. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor érthető, hogy megijedt, azok után, ami a szüleivel történt. De sajnos ezen neki kell túltenni magát. Mond el, hogy ti nem a szülei vagytok és te őt nagyon szereted és mindig mellette leszel és adj neki egy kis időt, hogy megeméssze.
2010. febr. 19. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Szia!ezt nevezik kapuzárási pániknak!én is így voltam a párommal..már 28hetes vagyok és szinte jobban várja mint én:)de az eleje szörnyű volt...elment a haverokkal...és nem törődött velem...de hidd el ez változni fog!én mára már teljesen el vagyok "kényeztetve"!de már bevallotta hogy nagyon megijedt!boldog babavárást!
2010. febr. 19. 12:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nekem nagyon jó terhességem van szerncsére 37 hetet töltöttem, Párom imád engem is meg a születendő fiát is. De unokanővérem mindig a vállamon sírja ki magát.

Ők sem tervezték és becsúszott. A srác megmondta hogy nem akarja de tartsák meg mert 2 abortusza volt már unokatesómnak.

A srác mivel elfelejtette hogy embriónak hívják megkérdezte az első uh-nál hogy na akkor mekkora most a pondró? (le férgezte simán a babáját és utána bocsánat kérés helyett röhögött még egy félórát és ismételgette hogy pondró. Az apjának felakadt a szeme hogy tök hülye a fia)

A babájuknak nem volt szívhangja a 6 hetes uh-n embrió 2 miliméter menjenek vissza köv. héten. a srác húzta a száját "júj szegény "tesóm" mit élhet át" címszóval. Tesóm Könyörgött neki hogy maradjon vele aznap hogy kisírhassa magát erre az idióta elment focizni. Tesóm idegösszeroppanás szélén állt. Én vigasztaltam. Az idióta a párommal együtt ment focizni és megkérdezte tőle hogy most minek kellett volna ott maradnia? múlthéten sem ment miatta focizni... Ennyit arról ha egy férfi nem akarja a babát... És ez az Ő esetükben biztos így fog maradni. Visszamentek 7 hetesen csak petezsák látszik embrió nincs. Most tegnap voltak uh-n megint az embrió 8 hetes most mégis csak előkerült nagyon gyenge szívhanggal.

Lehet kövezni én úgy gondolom hogy ennek a babának több okból sem szabad megmaradnia egyrészről mivel 8 hetesen már dörömbölnie kellene a szívének, másrészről olyan helyzetbe szülni hogy ennyire hülyén áll hozzá a másik fél vagy csak kijelenti hogy nem akarja.... ÁÁÁ... Oda nem szabad babát szülni. De mint olvastam kivétel erősíti a szabályt. Azért mert én akarom és de jó hogy babám lesz, de ugyanakkor csórinak boritékolva van hogy az apja nem fogja felnevelni... Így sem mehet az ember lánya 100%ra de ha kijelenti a férfi hogy a nyakába varrnak egy gyereket ott elöbb utóbbb kereket is oldanak. Én a páromnak rengetegszer mondtam hogy nem kell most megtartanunk ráérünk késöbb is vállalni nem akarom hogy Ő olyan helyzetbe kerüljön amit most még nem akar. Mivel én késöbb is vele akarok élni és nem úgy hogy belekényszerítem bármibe is. Mert nekem ez az. Ha már mondja hogy nem akarja akkor nem lepődhetek meg azon sem ha a 9 hónap alatt azt mondja hogy szevasz és motyóstól tünik el mint a kámfor mert jogos mivel megmondta hogy NEM AKARJA. Szerencsétlen Baba meg megszületik holott nem Ő akar jönni hanem egy valaki eldöntötte, hogy na akkor most jöjjön, és egy valaki már fixen haragszik azért mert ő megszületik.

2010. febr. 19. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem éppen a kapuzárási pánik, mert az idősödő férfiakat kap el, és fiatal nőkkel való hancúrozást eredményez, meg kamaszos bulizást - mert a pasi az öregedéstől ijed meg, nem a babától.

Érthető a párod reakciója, a szülei miatt, de azért nyugalom, üljetek le, beszéljétek meg, hogy ti ti vagytok, és ha szeretitek egymást, akkor a babával több lesz a kapcsolatotok, családdá váltok, nem boldogtalan párrá. Ha amúgy teljesen jó fej a párod, akkor szerintem nem lesz baj, csak még szoknia kell a gondolatot! Fel a fejjel, és türelem! Drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön:)

2010. febr. 19. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:
62%

A kapuzárási pánik a férfi klimax ^^

Sajnálom,de beszéljétek meg.Én nemtudom mit tennék,nálunk sem volt tervezett és inkább én fontolgattam a megtartást,de ő hallani sem akart róla,mert volt testvére akit elvesztett(mesélte még amikor csak barátok voltunk és láttam mennyire szomorú amikor erről beszél:()

Szerintem beszéljétek át..ha továbbra is ilyen,őszitén, mit szeretnél?Megtartanád?Ha igen elhagynád és egyedül nevelnéd?

Ilyeneket mérlegelj és tudom,hogy sikerül majd döntened ^^

Szorítok,hajrá szivem,menni fog:)

2010. febr. 19. 14:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem is tudom,hogy mit mondhatnék ennyi kedves válaszra.Olyan,mintha látatlanban lenne jó pár angyalom,aki aggódik,jót akar.Köszönöm Nektek!!!!! Bár látnám előre a jövőt.Boldog Babavárást Mindenkinek!!!!
2010. febr. 19. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!