A békéscsabai szülészetre miket kell vinni a babának és a kismamának?
Szia!
Köszönöm a válaszodat és gratula a babádhoz!
Én majd csak júniusban fogok szülni, most még csak tájékozódom. A 3. baba lesz már, de az elsőt júliusban lesz hét éve, hogy szültem, a másodikat pedig májusban lesz öt. Akkor még a régi helyen voltak. Az elsőnél még minden napra adtak puha betétet, a gézest, a másodiknál már összesen kb 6 db-ot kaptam. Akkor még volt ott ismerősöm (már nyugdíjas), így a többit "csendben" kaptam. De ahogy írod, úgy látom, hogy egyebekben - mármint csomagolandó dolgok körében - nincs nagy változás.
Megkérdezhetem, hogy kinél szültél? Én az első kettőt Maczó dokinál, és most Virág is vele van megbeszélve.
Köszi mégegyszer! 23 km
Akkor ő sem a "tökéletes" orvos, dehát ilyen talán nincs is.
Elég valószínű, hogy nekem már kicsit többet fog mondani, most januártól emelkedtek a vizsgálati tarifák is.
Én ha újra választhatnék, Baukóhoz mennék. Amikor 10 hetes voltam be kellett mennem este a kórházba és ő volt az ügyeletes. Megvizsgált teljesen és mindent részletesen elmagyarázott (sárgatest hormon stb. )mi miért van, nagyon rendes volt.
Neked a vizsgálatok alkalmával mennyi infot mondott a babáról? Méhszájat mindig néz,meg megultrahangoz, rendesen megvizsgál, de nem sokat mond pl mennyi a baba becsült súlya, kicsi vagy nagy stb. A fejecskéjét leméri, elmondja hogy még mindig lány :) és kész. Lehet, hogy több pénzt kellene adnom neki?Na mindegy, a lényeg hogy minden rendben legyen. Köszönöm, hogy válaszoltál, nektek is minden jót!!( Ha lesz időd, esetleg pár szót írsz majd a szülésről csabai viszonylatban, nagyon közeleg és kezdek parázni. Minden érdekel. Köszi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!