Dr. Maczó Norbert békéscsabai nőgyógyász hol tartja a magánrendelését? Mi a véleményetek róla?
Szia!
Nem tudom, hogy hol tartja a rendelését, de ha felhívod a kórházat, akkor lehet, hogy megmondják, vagy őt kapcsolják és akkor tudsz vele beszélni.
Tapasztalatom még nincs, sajnos, de azt hallottam róla, hogy jó orvos. Sokan dicsérik. Én rákszűrésen voltam nála és velem rendes volt.
Szia!
Megint én vagyok! Ezt találtam neked!
De ha Google-ba beírod a nevét akkor találsz róla cikkeket. Itt is írd be a keresőbe!
Szia! Három ismerősöm is Maczó doktornál szült és eddig mindenki meg volt vele elégedve. Mi is őt választottuk. Békéscsabán a magánrendelése ott van ahol a védőnők vannak, a kórház háta mögötti kupolás épületben. Szerdán és pénteken rendel. Remélem segítettem.
Üdv: 28 hetes kismama
Sziasztok!
Maczó dr. magánrendelésén van hüvelyi ultrahang?
Szia!
Maczó doktorúr magánrendelésén van hüvelyi ultrahang. Pontosabban 1/2 éve biztosan volt, gondolom ez mára sem változott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!