Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Maczó Norbert békéscsabai...

Dr. Maczó Norbert békéscsabai nőgyógyász hol tartja a magánrendelését? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. okt. 14. 13:13
 1/7 Tinker Bell ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy hol tartja a rendelését, de ha felhívod a kórházat, akkor lehet, hogy megmondják, vagy őt kapcsolják és akkor tudsz vele beszélni.

Tapasztalatom még nincs, sajnos, de azt hallottam róla, hogy jó orvos. Sokan dicsérik. Én rákszűrésen voltam nála és velem rendes volt.

2010. okt. 14. 16:35
 2/7 Tinker Bell ***** válasza:

Szia!

Megint én vagyok! Ezt találtam neked!

[link]

De ha Google-ba beírod a nevét akkor találsz róla cikkeket. Itt is írd be a keresőbe!

2010. okt. 14. 16:38
 3/7 anonim válasza:

Szia! Három ismerősöm is Maczó doktornál szült és eddig mindenki meg volt vele elégedve. Mi is őt választottuk. Békéscsabán a magánrendelése ott van ahol a védőnők vannak, a kórház háta mögötti kupolás épületben. Szerdán és pénteken rendel. Remélem segítettem.

Üdv: 28 hetes kismama

2010. okt. 14. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van ahogy az utolsó írja:-) Én is hozzá járok, teljesen megvagyok vele elégedve.Kedves,minden kérdésemre válaszol,nem paráztat össze-vissza és nem a pénzre hajt.
2010. okt. 14. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
2010. okt. 16. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Maczó dr. magánrendelésén van hüvelyi ultrahang?

2011. jan. 5. 16:32
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Maczó doktorúr magánrendelésén van hüvelyi ultrahang. Pontosabban 1/2 éve biztosan volt, gondolom ez mára sem változott. :)

2011. jún. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!