Nagyon ciki ha még nem voltam nögyógyásznál?
Egyáltalán nem muszáj SZTK-ba menned nődokihoz. Én csak a magándokimnál voltam eddig, és ezután is csak hozzá megyek. A 12 hetes vizsgálatokat az SZTK-ban csináltattam, de az UH-t akkor is lehetett volna magánrendelésen csináltatni. A 12. hét után voltam először a védőnőnél. Tehát elég a vérvételt megcsináltatni az SZTK-ban, esetleg az ultrahangos vizsgálatot, és a védőnővel beszélni. A nőgyógyászati vizsgálatokra mehetsz magándokihoz, érdeklődj körbe az ismerőseidnél, kit ajánlanak, akinél szülhetsz is, és nem egy vadállat. Nálam a legfőbb szempont az volt, hogy komplikációmentes szülései legyenek, szakmailag a legjobbak közé tartozzon, és emberséges legyen. Ja és ne a pénzlehúzás legyen a fő célja. Ezen a fórumon is megkérdezheted a városodban lakó kismamákat, kihez járnak. Attól pedig ne félj, hogy a doki elítél azért, mert még nem voltál ilyen vizsgálaton, semmi köze hozzá, az ő dolga az, hogy most már minden rendben legyen. Nem kell titkolnod, hogy most mész először. Ne legyél ilyen kis nyuszi :))
17 hetes kismama
Nem értelek, mit aakrsz SZTK-ban? Kiskönyvet? Azt a védőnő adja, azért ne menj SZTK-ba.
Nekem 3 gyerekem van, de az SZTK-ban nem jártam egyáltalán...
Szia!
A kiskönyvet a védőnő adja, nem az sztk-ban kapod.
Ne izgulj, a doki nem tudja,h. te még soha nem voltál nőgyógyásznál! Emiatt biztosan nem fog leszólni. Szerintem nem gond, ha apukád elkísér (császár utáni varratszedésre én is vele mentem, amikor még nem voltam vezető-képes állapotban), ő úgyse mehet be veled a rendelőbe, csak a váróban várhat. Kizártnak tartom,h. bármelyik doki megengedje,h. vizsgálatnál bent legyen vmelyik családtag.
Ha voltál dokinál, utána irány a védőnő, ő adja a kiskönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!