Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon ciki ha még nem voltam...

Nagyon ciki ha még nem voltam nögyógyásznál?

Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok és sosem voltam még nögyógyásznál. Elvileg holnap megyek. Mit mondjak elöször neki? Apám is bejöhet a rendelöbe?fontos mert nagyon félek!!!
2010. febr. 19. 02:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy? A kérdésed és a megfogalmazásod alapján max 15.
2010. febr. 19. 03:14
 2/13 anonim válasza:
100%

nem ciki ha félsz de azért néha el kell menni rák szűrés ilyesmi, ha terhes vagy akkor meg főleg, ne félj semmitől nem téged lát először a doki ha érted mire gondolok :) szerintem apukád is bemehet

sok sikert

2010. febr. 19. 03:17
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Apukád mégis mit kerene egy nő vizsgálatakor bent? Még ha a lánya is vagy, szerinted azt kellene néznie (és pont neki), ahogy a doki benned turkál???

Menjél, nem fog fájni, apukád meg ne menjen. Legalábbis leégne a feje a váróban, szerintem...

2010. febr. 19. 07:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Apukád??

Nem az apuka,estleg anyud??

A nögyógyász nem fog semmit sem szólni,estleg megjegyezheti,hogy korán vagy terhes,ha fiatal lennél...Az írásodból ez jön le.De ez most mellékes.

megkérdezi az utolsó menstruációd elsö napját,hogy hány naposak a ciklusaid,aztán mondja,hogy vetközz le e´s feküdj fel a vizsgáló asztalra......

Megnéz az újjával és hüvelyi uh val.....

Nem kell félni.

2010. febr. 19. 07:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia,ne félj,nyugodj meg!Ha túl leszel rajta,akkor meglátod,hogy nem olyan vészes ez.Például az én dokim a terhesség alatt csak néhányszor vizsgált meg,mert ma már az uh. is alkalmas a méhszáj állapotának a vizsgálatára.Mostani terhességemnél mikor először mentem,akkor csak uh-al nézett meg.Miért nem anyukáddal mész inkább?Azért az elég ciki,ha apukád megy be veled,bocs,de kicsit perverz dolognak tartom,vagy a párod is bemehet.
2010. febr. 19. 08:01
 6/13 A kérdező kommentje:
a párom nem ér rá mert dolgozik. 22 éves vagyok amúgy és minden orvostól félek, nekem kell a lelki támogatás. És olyan ciki lesz, hogy gyermekem lesz de még sosem voltam nödokinál, félek, hogy megaláz emiatt.
2010. febr. 19. 08:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdésed van.

Minek kéne megmondani a dokinak , hogy még nem voltál soha nőgyógyásznál.

Úgyis mondja majd mit kell csinálni.

Normális dokihoz menj Én azt mondom.

Ideje lenne már nagyon 11 hetesen !!!

2010. febr. 19. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, emiatt hogy nem voltál még, nem fogja leharapni a fejed. Viszont nekem ez durva, ha komolyan gondoltad, hogy azt akarod, hogy apukád bemenjen veled. Az más kérdés hogy elkísér, de hogy néz az ki, hogy egy 22 éves felnőtt nőnek jelen van az apukája egy ennyire intim vizsgálatnál. Látja mindenedet!Nem szégyellnéd magad előtte? Ha behívod magaddal, ezzel égeted le magad, nem pedig azzal, ha bevallod, hogy nem voltál még nőgyógyásznál.

Nem kell félned, biztos vagyok benne, hogy a doki elfogja magyarázni neked, mikor mit és miért csinál. Ne félj, nem fáj inkább kicsit kellemetlen. Viszont jobb ha hozzászoksz, mert lesz még egy pár ilyen vizsgálat és még a szülésről nem is beszélve!

Sok szerencsét

2010. febr. 19. 08:43
 9/13 A kérdező kommentje:
jó rendben köszönöm. Nehéz kifogni jót aki nem bunkó, ráadásul muszáj SZTK-ba mennem a kiskönyv miatt. De megpróbálom egyedül, csak nem fog semmi olyat mondani...
2010. febr. 19. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis aláz meg!

Megmondod, hogy abbát vársz. A többit már fogja tudni a doki.

Lehet, hogy csinál ultrahangot, ami nem fáj. Lehet, hogy fel kell feküdnöd az ágyra, ott mondja a doki, hogy hova rakd a lábaidat. Akkor is mondják, ha már ezredszer vagy ott, tehát ebből nem derül ki semmi. Ha nem tudod, hol kell átöltözni-levetközni, akkor megkérdezed, de erre is általában rámutatnak, van valami kis függöny vagy egy külön öltöző. Ha megvizsgál, az sem fáj, csak a méhszáj állapotát nézi, senki nem fog könyékig belédnyúlni terhesen. Nem az a cél, hogy ott rögötn megszülj. :)

Szóval, minek ide apukád? A doki szerintem, be sem engedné.

22 éves vagy, itt az ideje nődokihoz menni. A baba miatt meg pláne. Főleg, hogy lassan kimész az első trimeszterből, és még hátra van fontos UH, vérvétel!

Az pedig, hogy a nődokinál félni kell, egy baromi nagy hülyeség!! A köztudatban benne van, holott, aki normálisan jár, az úgy megy oda, mintha haza menne, és semmi félsz nincs a hátsójában!

Hogy mit mondjál? kiderült, hogy babát vársz. Utána jön is a kérdés, mikor volt az utolsó menstruációd? Arra válaszolsz. A többi a doki dolga, nem kell ódákat zengeni. :)

Sok sikert! Hidd el, holnap este már nevetni fogsz magadon!

25 hetes kismama

2010. febr. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!