Az elmaradt menzesz előtt vannak a terhességnek jelei? Ha igen, mik azok?
Nem sűrűn vannak tünetek, nekem sem volt.
Mivel a terhességi tünetek onnantól fogva lesznek, hogy HCG kezd el termelődni a szervezetben. És ha ugye megtörténik az ovuláció, akkor történhet meg nagy valószínűséggel a teherbeesés, ezután meg még kb. 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás és akkor kezd el termelődni a HCG nevű hormon, ami után ugye tünetek lehetnek, vagyis akkor már szinte ott tartunk, hogy már késik a vérzés.
De nyilván magának a beágyazódásnak lehet tünete, pl. pecsételő vérzés formában, de ez szerintem ritka, akinél jelentkezik. Vagy nekem utólag ha belegondolok, mindig menzesz előtt 1-másfél héttel fájtak a melleim, majd ez pár nap múlva elmúlt és megjött a vérzésem, amikor pedig terhes voltam, akkor viszont amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött meg, akkor jelentkezett a mellfájdalom, ami jóval intenzívebb volt, mint a menzesz előtti, érzékenyek is lettek, tehát ha utólag végig gondolom, akkor ebből gyanakodhattam volna, de őszintén, nem figyeltem akkor erre fel. Nálam egyértelműen az első tünet az volt, hogy nem jött meg a vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!