Csajok! Késik a menzesz. Kinek milyen jelei voltak a terhességnek így az elso napokban? En nem érzek semmit se. Minden olyan mind máskor.
csinálj tesztet..
Nekem ilyenkor már szédülés, hányás jelen volt.
Tesztet csináltál már?
Késhet más miatt is, nem csak a terhesség miatt.
Nekem első jel mindkét terhességnél a gyomorégés volt. De az is kb. csak a menstruáció elmaradását követő egy hét múlva jelentkezett.
De csinálj tesztet mert így meg csak őrlődsz.Az mivel jobb?
Nekem annyi volt csak hogy nagyon nagyon fájt a cicim már rögtön peteérés után(tehát kb 2 héttel mensi előtt) és talán többet is pisiltem de nem mondom biztosra hogy azért mert dinnyét ettem pont akkor meg a meleg miatt rengeteget ittam.
Mindenképp a teszt a legbiztosabb,mert itt ahány válasz annyi tünet lesz.
Nem attól leszel terhes, hogy tesztet csinálsz. Ha meg már ott a baba, akkor a teszt ezen mit sem változtat. Hány napja késik?
Nekem volt olyan hónapom, amikor 1 hetet késett. Állandóan fáradt voltam, aludtam, hányingerem volt, émelyegtem. Aztán csináltam egy negatív tesztet, minden tünetem elmúlt, és két nap múlva megjött...
Kívánom, hogy baba legyen a dologban!
Ha már több napja késik, akkor szerintem nyugodtan tesztelj napközben is, csak ne igyál előtte 2-3 órával semmit.
Nekem csak mellérzékenység volt, minden olyan volt, mint mensi előtt. Aztán csak nem jött meg:) Én az 5. késős napomon csináltam tesztet, akkor már erős pozitív volt.
Ha van türelmed, várhatsz még pár napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!