Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a terhesség alatt is megjöhet a menzesz? Mik még a terhesség jelei?
szia!
én is elsö 3 hónapban menstruáltam,igy nem gondoltam h terhes lehetek,mert megjött rendesen.
utana közölték velem h 3 honapos a baba.
Nagyon ritka de előfordulhat hogy az első néhány hónapban még zavartalanul megjön a havid...
Egyéb jelek: hányinger, fáradékonyság, érzékenyebb mell és has, jobban érzed a szagokat (pl olyan is lehet hogy valamilyen étel szagát megérzed amit korábban szerettél, de most meg undorodsz tőle...)
szóval ilyenek... de amúgy ez is emberfüggő mint sok már általában...
A terhesség jelei: [link]
Anyudnak is igaza van, mert ott van pl. Szorcsik H. Viki,a színésznő a sorozatból. Neki sem voltak tünetei,jelei, csak mikor a 2.hónapban volt.
Vegyél tesztet és menj orvoshoz,hogy biztos terhes-vagy-e.
Anyukám is,mikor velem volt terhes, megállapították,megjött neki, én meg megszülettem :) ezért volt az,hogy dec.19-re írták ki, én jan.27-én születtem :)
Az Anyósöm is azt mesélte, hogy neki is 3 hónapig rendesen megjött mire megtudta, hogy terhes már 4 hónapos volt és az a poén, hogy nőgyógyász mellett volt asszisztens. Nap,mint nap kismamikkal volt dolga, szóval van ilyen...
Nekem pl.: csak az volt az egyetlen tünetem ,hogy nem jött meg, de ha enyhén vérezgettem volna én sem gondoltam volna, hogy terhes lehetek, mert nem minden hónapban egyforma erősségű a vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!