Egy hete hagytam abba a kúpot amit felírt a doki, de ma megint nagyon csúnya folyásom van. Létezik hogy megint elkaptam vmit?
Ma reggel nagyon sok sárgás túró szerű folyásom volt, meg van is, elég ijesztő.:( Gondolom megint elkaptam vmit. Lehet a páromnak is van vmi baja és tőle kaptam vissza? Jövőhét kedden megyek csak a dokihoz, addig mit tehetnék ezellen? Illetve ha ki lesz kezelve utána mit csináljak hogy ne kapjak el megint vmit?
A terhessség elején nem volt ilyen gondom, nemrég kezdődött, remélem nem utal ez semmi bajra a babánál.

Ne aggódj a babának nem lesz baja.Én is mindig ebbe szenvedek,most is és én is csak jöv kedden megyek dokihoz.Viszont ma megyek a háziorvosomhoz és megkérem hátha kiírja ő is a Klion hüvelytabit,az jó rá.A párodtól kaptad el tuti,ha ő nem kapott semmit rá.Nekik is szoktak krémet adni,meg tabit.Sajnos garancia nincs rá,hogy nem kapod el újra,aki hajlamos rá,annál gyakran előfordúl.Nekem évente 3-4 szer,de most ,hogy kismami vagyok másfél havonta,nem kellemes tudom.Állítólag a szülés után elmúlhat,mert kitisztúl a szervezet,hát kiváncsi leszek.Ha gondolod próbáld meg a körzeti orvosod hátha írhat vmit.
Fel a fejjel

Nekem is folyamatosan van sárgás folyásom, eddig kaptam rá Canestent, majd Kliont (ezt már receptre), utána pár napig oké volt, majd újra visszajött a sárga folyás, kaptam megint Canestent 6 napra, viszont mivel attól sem múlt el, pont ma mentem be a dokihoz a kórházba, csinált egy hüvelytenyésztést, hogy megnézzük, mitől van. Ha megvan az eredmény, akkor lehet célirányosan kezelni, mert a Canesten csak egy lehetőség. Szerintem most ne kezelgesd semmivel, ha nem viszket, nem csíp, nem fáj (mert nekem pl. nem, csak sárga a folyás és ennyi), várd meg a dokidat és utána nézesd meg vele. Szerintem a nemi életet is tegyétek most félre picit és naponta többször próbáld meg megmosni a területet valami intim mosakodógéllel.
Kitartást! 31 heteske
Köszi szépen, kicsit megnyugodtam.
A páromnak nem írtak fel semmit, akkor lehet ez volt a gond. De majd ha kedden megyek megkérem a dokit, hogy írjon fel neki is vmit.
Akkor ma meg elmegyek a házidokimhoz hogy adjon vmit, bár így látatlanba nem tudom ír majd e fel vmit. Mert így meg nagy az esély hogy félre lesz kezelve a dolog, nem?

Szia!
Nem eszel véletlenül sok szénhidrátot, csokit, cukrosat meg ilyesmit? Mert nem kell, hogy valahonnan összeszedd, már egy tábla csokitól is előjöhet a gombás fertőzés! NEkem a dokim úgy magyarázta, hogy ezek a gombák alap esetben is ott vannak a hüvelyben, csak ha minden rendben, akkor savas a hüvelyflóra és nem tudnak elszaporodni! Viszont ha sok szénhidrátot eszel, akkor lúgossá válik a flóra és szépen elkezdenek szaporodni és ilyenkor sajna jön a túrós folyás meg stb. Nekem azt mondta a dokim, egyek sok natúr joghurtot, kefírt, az segít visszaállítani a hüvelyflórát!
A babának biztos nem lesz semmi baja, nem is hiszem, hogy ez problémára utalna! Őt védi a magzatburok, zárt méhszáj és a nyákdugó! Ne izgulj!
Szerintem menj el egy patikába és mond meg hogy kismama vagy és szeretnél valami kúpot gombás fertőzésre! Biztos tudnak ajánlani valamit, amit terhesen is lehet használni!
Mielőbbi jobbulást Neked!
18 hetes kismama

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!