Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is van így? A terhesség...

Más is van így? A terhesség eleje óta van folyásom, ami kicsit csúnya.

Figyelt kérdés
Egyfajta hüvelykrém bevált,de kb.2 hétre rá mindig elöjön újra.Próbáltunk a dokival mást is,de nem jobb.Ez így lesz már végig? 31.hetes kismama
2008. nov. 20. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem eleinte semmilyen folyásom nem volt, aztán a 2. trimesztertől kb. van nagyon kis mennyiségű fehéres folyás, de nem csúnya. Nem tudom, az alatt mit értesz pontosan, hogy csúnya.
2008. nov. 20. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
közben kicsit sárgás
2008. nov. 20. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen normális terhesség alatt a sárgás folyás. Az orvosom semmiféle kezelést nem javasolt, mert a nők felének sárgás színű a folyása ilyenkor.

Minden jót!

Boldog babavárást!

2008. nov. 20. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a dokid megnézett és próbálkotok azt mondom ok!

Nekem is végig volt az elejétől fogva folyásom hol több hol kevesebb,hol fehér hol sárgás!Nagyon zavart,mindig nyafogtam a dokinak és kértem h csináljon hüvely vál.vizsg.de nem tette meg!

És sajnos a szülés után 2 hétig kórházban voltunk mert nagyon beteg lett a kislányom,tüdőgyull.és ox.hiány mind ez azért mert utána derült ki h Streptococcus B hordozó vagyok és ha kezeltek volna antibiot.-mal ill a szülésnél is kapok akkor nme lett volna gond!

szóval ne hanyagoljad el.......

2008. nov. 20. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsónak:remélem minden rendeben van már a kislányoddal!

Ezt nem szürte ki semmi vizsgálat?

2008. nov. 21. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi!

Most már minden ok!:-))))

Pont ez a lényeg h nem csináltak semmi féle vizsgálatot-mármint hüvely váladék tenyésztést,mert a doki mindig azzal nyugtatott mikor mondogattam neki h nem kell mert felesleges,mert a hüvely nem "tiszta"!

Ha csinált volna és ott kiderül akkor antibiot.kezelés plussz a szülésnél is és akkor no problem!

2008. nov. 24. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!