Van olyan kismama, akinek nincs választott orvosa, ügyeletes dokival fog szülni?
Nekem nincs fogadott orvosom, viszont iszonyat mázlim van a védőnővel: ő intéz minden időpontot, minden vizsgálatnál ott van, bekísér, beszél a dokival, fejben tartja, mikor hova kell menni.
Szerintem nagy előnye, ha nincs válaszott dokid, még az, hogy előfordulhat, mint pl nálam, hogy a kórház több orvosával is találkozol (engem már azt hiszem az 5. vizsgált a múltkor), így ha a végére mégis úgy döntesz, hogy a szüléshez szeretnél saját dokit, jobb a rálátásod, ki az, aki szimpatikus, akiben megbízol.
Akkor sok értelme van pénzelni addig is a dokit... nem is értelek...
egyik szülésemnél sem volt dokim, és nem is hiányzot...
A pénz meg jól jött másra!A doki kap fizut, én meg csak gyest...
34 hetes vagyok és nincs fogadott dokim.
Ügyeleten fogok szülni ha minden rendben megy.
Csak akkor fogadnám meg a dokim ha valami előrelátható baj lenne.
Egyébként minden rendben az sztk-ban a terhesrendelésen.
Hallotam olyat hogy valakit hagytak vajúdni még órákig mert nem érkezett meg a fogadott doki,hisz addig hozzá sem nyúlnak más betegéhez...!
Boldog babavárást!
3 vetélésem volt ez előtt a terhesség előtt és több rosz tapasztalatom az orvosokkal, még fogadottal is, de amikor bekerültem a sürgösségire az uzsokiba, mindenki normális és kedves volt. Két dokit is kértem az akkori ügyeletesek közül, hogy a továbbiakban legyen a dokim, és azt mondták meddőségi centrumba kellene mennem, hogy kivizsgálják az okot. A meddőségi centrumban azt mondták, hogy ők azokkal foglalkoznak, akik nem tudnak teherbeesni...Interneten találtam egy központot, ahol minden vizsgálatot elvégeztek, csupán a stresz hormon volt nagyon magas a szervezetemben...Amikor terhes lettem egy barátnőm ajánlotta a mostani orvosnőt, aki korrekt és bízom benne, bár sok dolga eddig nem volt velem, mert minden rendben. Szeretném, ha ott lenne a szülésnél, de nincs pénzünk a klinikára és ha volna is akkor is nagyon gondolkoznék azon, hogy nem bűn-e 350 e-ret kiadni pár napi kényelemért?!
Nekem 2 Sztk dokival ( 15. ker.) rossz élményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!