Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, akinek...

Van olyan kismama, akinek nincs választott orvosa, ügyeletes dokival fog szülni?

Figyelt kérdés
Magánorvoshoz járok, de a magánklinikára, ahol dolgozik nincs pénzünk.:(
2010. febr. 18. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én sógornőm is ügyeletes dokinál szűlt. Meg volt vele elégedve. Ők sem akartak pénzelni dokit.
2010. febr. 18. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár szinte még csak most tudtam meg hogy babát várok, de az utóbbi egy héten én is rengeteget gondolkodtam...magánorvos vagy sztk-s? ügyeletes orvos vagy fogadott orvos szüléskor? Végül arra jutottam, hogy először elmegyek az sztk-ba, és ha rendes a doki akkor oda fogok járni.
2010. febr. 18. 21:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én sztk-ba jártam,ügyeletesnél szültem.szülésznőm volt fogadott.császáros szülésem volt,de nagyon szépen vágott és varrt,12 hete szültem,de már alig göcsörtös.nem bántam meg,hogy nem pénzeltem egy dokit sem.
2010. febr. 19. 08:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs fogadott orvosom, viszont iszonyat mázlim van a védőnővel: ő intéz minden időpontot, minden vizsgálatnál ott van, bekísér, beszél a dokival, fejben tartja, mikor hova kell menni.

Szerintem nagy előnye, ha nincs válaszott dokid, még az, hogy előfordulhat, mint pl nálam, hogy a kórház több orvosával is találkozol (engem már azt hiszem az 5. vizsgált a múltkor), így ha a végére mégis úgy döntesz, hogy a szüléshez szeretnél saját dokit, jobb a rálátásod, ki az, aki szimpatikus, akiben megbízol.

2010. febr. 19. 08:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok, csak még eszembe jutott valami. Ahol és szültem, volt egy anyuka, aki nem dokit, hanem szülésznőt választott. Végül is a szülésnél a legtöbbet a szülésznő segít.
2010. febr. 19. 11:50
 6/17 anonim ***** válasza:
szio,én 30 hetes vagyok,és nem választott dokim lesz,én majd szülésznöt fogok választani(végül is ö van velem végig),de ha megengedhetném magamnak orvost is választanék!
2010. febr. 20. 16:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor sok értelme van pénzelni addig is a dokit... nem is értelek...

egyik szülésemnél sem volt dokim, és nem is hiányzot...

A pénz meg jól jött másra!A doki kap fizut, én meg csak gyest...

2010. márc. 3. 21:18
 8/17 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok és nincs fogadott dokim.

Ügyeleten fogok szülni ha minden rendben megy.

Csak akkor fogadnám meg a dokim ha valami előrelátható baj lenne.

Egyébként minden rendben az sztk-ban a terhesrendelésen.

Hallotam olyat hogy valakit hagytak vajúdni még órákig mert nem érkezett meg a fogadott doki,hisz addig hozzá sem nyúlnak más betegéhez...!

Boldog babavárást!

2010. márc. 3. 22:05
 9/17 A kérdező kommentje:

3 vetélésem volt ez előtt a terhesség előtt és több rosz tapasztalatom az orvosokkal, még fogadottal is, de amikor bekerültem a sürgösségire az uzsokiba, mindenki normális és kedves volt. Két dokit is kértem az akkori ügyeletesek közül, hogy a továbbiakban legyen a dokim, és azt mondták meddőségi centrumba kellene mennem, hogy kivizsgálják az okot. A meddőségi centrumban azt mondták, hogy ők azokkal foglalkoznak, akik nem tudnak teherbeesni...Interneten találtam egy központot, ahol minden vizsgálatot elvégeztek, csupán a stresz hormon volt nagyon magas a szervezetemben...Amikor terhes lettem egy barátnőm ajánlotta a mostani orvosnőt, aki korrekt és bízom benne, bár sok dolga eddig nem volt velem, mert minden rendben. Szeretném, ha ott lenne a szülésnél, de nincs pénzünk a klinikára és ha volna is akkor is nagyon gondolkoznék azon, hogy nem bűn-e 350 e-ret kiadni pár napi kényelemért?!

Nekem 2 Sztk dokival ( 15. ker.) rossz élményem volt.

2010. márc. 3. 23:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ügyeletes orvosnál szültem. Pedig problémáim is voltak a 35. héttől. Toxémiás lettem. Bent kellett maradnom a kórházban. Nagyon megijedtem és arra gondoltunk, hogy gyorsan keresünk egy orvost. A nővérek lebeszéltek róla. Igazuk lett. Mindenki nagyon kedves volt. Napokig voltam a szülőszobán megfigyelésen Végül egy "tapasztalt" és egy "kezdő" ügyeletes orvos megcsászározott. Utána is mindig jött a fiatal orvos, hogy minden rendben van-e. A 6 hetes kontrollon megkérdezték, hogy ki csinálta a császárt, mert gyönyörű volt a hegem. Semmi hátrányom nem származott belőle, hogy nem volt fogadott orvosom.
2010. márc. 4. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!