Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy egyáltalán...

Normális, hogy egyáltalán nincs étvágyam? 6 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Szedem az Elevitet de már fogytam majd két kilót,mert elég sokat émelygek és nem kívánok semmit enni. Azért erőlködöm,mert tudom,hogy kell,de utána csak rosszabb,pedig eredetileg imádok enni.Inni viszont sokat iszom,nehogy kiszáradjak.Meddig lesz ez így?
2008. aug. 27. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha rosszullétek gyötörnek, természetes, hogy nincs étvágyad, és valószínűleg fogyni is fogsz. Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt és akkor nem lesz gond. Próbáld ki a MegneB6-ot, segít a rosszullétek esetén. Kitartás!!! Nálam a 14. hét környékén múlt el.
2008. aug. 27. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj én is sírva ettem az első 2hónapban, folyton émelyegtem és fohytam is 4 kg-t.Azt hittem soha nem eszek már egy jó ízűt.Hidd el idővel elmúlik és el is felejted.Tényleg igyál sokat és próbálj felkelés előtt kétszersűltet rágcsálni.Már csak pár hét ,kitartás.

26 hetes kismami

2008. aug. 27. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!