Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap töltöttem be a 15....

Tegnap töltöttem be a 15. hetet. Eddig 2 kilót híztam. Az nagyon sok?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy a 20. hétig nem szabadna hízni. Ez igaz?

Félek hogy a védőnőm megszid a súlytöbblet miatt.

2008. aug. 27. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi az, hogy nem szabad hízni? ez hülyeség! Ha nincsenek rosszulléteid természetes, hogy valamennyit hízol. Én a 21. hétben vagyok, 3 kg plussz van rajtam, de az elején fogytam az állandó hányingertől. Ha tudsz mértéket tartani, nem lesz gond, egyél mindenből, ami jól esik! Jó babásodást!
2008. aug. 27. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A női szervezetnek szüksége van valamilyen szintű hízásra, ha nem voltál eleve 100 kiló!

En 58 ról indultam, 7-8 kkilót híztam a 25. héten vagyok..senki nem szólt be és szinte nem is látszik, azt hiszik nem is híztam, pedig a gatya a seggemre sem jön fel, nem csak a hasam nőtt, viszont a hajlamom megvan a családom tagjai is 80 fölöttiek, csoda hogy eddig 58 voltam.

Az is úgy hogy 52 kilómra a hormonkezelés miatt feljött 6 kiló, onnan kezdtem a terhességet. Nem kell aggódnod.

2008. aug. 27. 08:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Mi az, hogyha nem voltál eleve 100 kiló??? Én eleve 100 kiló voltam, és a védőnő elmondta, hogy 1 kg hízás havonta az elején is egészséges!
2008. aug. 27. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,majd leadjuk.20hetes koromig én sem híztam semmit,most a 26 hétben járok +5kilóval.Engem is meglepett,de mondták,hogy néha megugrik a súly,utána picit abba marad,majd újra.Lényeg,hogy a picúrkák jól legyenek.Max járunk majd együtt edzeni szülés után:)

(Már,ha kecskeméti vagy)

2008. aug. 27. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ez teljesen normális, én a 31. hétben vagyok és már van rajtam vagy 13 kiló, persze nem látszik, mert eloszlik, de engem nem szídnak meg és amúgy is, ha megszíd, ne foglalkozz vele, 2 kiló semmi. Egyél rendesen, csak ne kettő helyett, ennyi, kitartást!
2008. aug. 27. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm örülne, ha két kilót híztam volna már. Mindig azért szid meg, mert nem hízom. Eddig csak egy kiló jött fel és a 24. héten vagyok.

Szerintem ne foglalkozz a súlygondokkal. Van, aki többet, van, aki kevesebbet szed fel.

És nem gondolom azt sem, hogy azért, mert kismamák vagyunk, akkor kötelességünk agyonra hízni magunkat.

boldog babavárást!

2008. aug. 27. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

REngeteg. Szerintem másfelet adjál le!!!

Kitől hallottál ilyen baromságot?

2008. aug. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!