Tegnap töltöttem be a 15. hetet. Eddig 2 kilót híztam. Az nagyon sok?
Azt hallottam hogy a 20. hétig nem szabadna hízni. Ez igaz?
Félek hogy a védőnőm megszid a súlytöbblet miatt.
A női szervezetnek szüksége van valamilyen szintű hízásra, ha nem voltál eleve 100 kiló!
En 58 ról indultam, 7-8 kkilót híztam a 25. héten vagyok..senki nem szólt be és szinte nem is látszik, azt hiszik nem is híztam, pedig a gatya a seggemre sem jön fel, nem csak a hasam nőtt, viszont a hajlamom megvan a családom tagjai is 80 fölöttiek, csoda hogy eddig 58 voltam.
Az is úgy hogy 52 kilómra a hormonkezelés miatt feljött 6 kiló, onnan kezdtem a terhességet. Nem kell aggódnod.
Ne aggódj,majd leadjuk.20hetes koromig én sem híztam semmit,most a 26 hétben járok +5kilóval.Engem is meglepett,de mondták,hogy néha megugrik a súly,utána picit abba marad,majd újra.Lényeg,hogy a picúrkák jól legyenek.Max járunk majd együtt edzeni szülés után:)
(Már,ha kecskeméti vagy)
Az én védőnőm örülne, ha két kilót híztam volna már. Mindig azért szid meg, mert nem hízom. Eddig csak egy kiló jött fel és a 24. héten vagyok.
Szerintem ne foglalkozz a súlygondokkal. Van, aki többet, van, aki kevesebbet szed fel.
És nem gondolom azt sem, hogy azért, mert kismamák vagyunk, akkor kötelességünk agyonra hízni magunkat.
boldog babavárást!
REngeteg. Szerintem másfelet adjál le!!!
Kitől hallottál ilyen baromságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!