Kerlek nyugtassatok meg h minden rendben van!?
Veszelyeztetett terhes vagyok mehnyak rovidules miatt es szigoruan fekudnom kell. Viszont ma annyira osszevesztunk a ferjemmel h kenytelen vtam tobbszor felkelni az agybol es megcsinalni dolgokat. Van mar egy 20 honapos gyermekunk es kiontotte az etolajat a parkettara. Elegge elszortan, mert konkretan razta az uveget... A ferjem feltorolte egyszer, de en felkaptam a vizet mert ha nem hagyja elerheto helyen, akkor a gyerek nem veszi le az asztalrol. Szo szot kovetett, nagyon felhuztam magam (talan a hormonok miatt is). Mondanom sem kell h maga az olajat nem egyszeru feltorolni. Kozben a ferjem a vita miatt elment itthonrol. Egyedul maradtam a gyerekkel es mellette 4-szer kellett feltorolnom az egesz etkezot ugy h kozben a gyereket huztam el a vizes/olajos parkettarol h legalabb ne maszkaljon rajta. Maga az idegeskedes, siras, kis hazimunka (feltorles) es mellette a hisztis gyerek arreb rakasa mennyire rontott a helyzetemen? Fenyegethet ezek miatt is a koraszules? Mert a mehnyak rovidules miatt sajnos alapban fenyeget... :(
Akik alapban veszelyeztetettek vtak ezen a teren, ilyen Veletek nem fordult elo? Vagy maga a hirtelen jott idegesseg, siras veszelyes a babara nezve?
Koszonom h elolvastatok!
De jo h ott tartassz! :) Mondjuk az durva h a doki nem vizsgalt meg. En hnap hivom fel azt a dokit, akit felkertem egy esetleges csaszarra h ha arra kerulne a sor. Es megmondja h mikor menjek be a heten, mert meg fog vizsgalni mielott idopontot adna. De en ugy erzem h faros most is.. Jelentkezni fogok h ha tobbet tudok. :)
Hany hetes is vagy pontosan? En 34+4. De olyan jo lenne mar elobbre tartani, mert nagyon nehezen birom a veget. Mar minden olyan nehez...
Ma beszeltem azzal a dokival aki meg a magandokim elott megnez. Haat, majd csak jovo heten fog.. Azt gondoltam h a heten tobbet fogok tudni, de nem. Mindegy, ezt a maradek idot mar csak kibirom vhogy. :)
Kivancsi vagyok meddig leszel egybe. :) Nekem josloim meg nincsenek, de nem is vagyom ra.. Az elso babammal nagyon jol birtam, tul is hordtam vna ha rajtam mulik, de most... jobb lenne mar a kezemben tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!