Terhesség legelején nektek is volt hashúzódás, görcs?
Figyelt kérdés
Ha felülök az ágyban, ha tüsszentek, ha nyújtózkodom érzem hogy befeszül az hasam alja. Ez a terhesség miatt van?2015. ápr. 4. 09:51
1/6 anonim válasza:
Mennyire az elején vagy?
A legelején (már mielőtt meg kellett volna jönnie) nekem ugyanolyan görcseim voltak, mint mielőtt és miután megjön.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon az elején, 4 és fél hét kb, nemrég teszteltem pozit.
2015. ápr. 4. 10:04
3/6 A kérdező kommentje:
Nem menziszerű görcsökre gondolok, hanem úgy befeszül, mint mikor görcsbeáll a vádlim, olyasmi érzés. Csak a hasam alja.
2015. ápr. 4. 10:05
4/6 anonim válasza:
Valamilyen szinten normális de ha folyamatos vagy erős fájdalomról van szó akkor orvoshoz mennék vele.
5/6 anonim válasza:
Ja amúgy nyujtozas és tüsszentés na meg orrfujas közben ez ilyen. Kérdeztem is itt, írták nekem hogy húzzam fel közben a lábam és úgy tényleg nem érzem.
6/6 anonim válasza:
Nekem végig volt...mindig azt hittem h majd egy bizonyos hét utàn elmúlik es csak az elején lesz. De nem igy lett...rengeteg magneziumot megettem.
Nyugi teljesen normalis; rendeződik minden odabent es még a menszire is emlekezhet a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!