Sötét barnás folyást mi okozhatja?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, a dokimat 6 hetesen barnás rózsaszínes folyás miatt kerestem meg, akkor azt mondta, hogy bevérzés van a méhszáj és a petezsák közötti részen. Írt rá Utrogestan-t és Rutascorbin-t. 5 napja voltan ultrahangon azt mondta kisebb és nem vészes, tovább a gyógyszereket. Ma mosdó után szinte fekete volt a folyás. Semmi bajom sincsen, nem görcsölök. Valakinek hasonló tapasztatlat? Köszönöm.2015. ápr. 4. 08:32
1/3 anonim válasza:
Dokit hívd ilyen esetben, ez nem gyakoris kérdés, nem vicc!
2/3 anonim válasza:
azonnal híd az orvost, ha még nem tetted meg, vagy irány az ügyelet!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem már mióta megtudtuk hogy baba van van ez néha. Dokim tudja, hívtam... hát semmi konkrét úgyhogy most bemegyek inkább... úgy se ő van most bent
2015. ápr. 4. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!