Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok és terhes...

14 éves vagyok és terhes lettem micsináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok terhes lettem de nemtudom hogy elvetessem vagy megtartsam mert elvetetni nemakarom mert bűntudatom lenne de ahoz hogy megtartsam nagyon fiatal vagyok micsinàljak?

2015. ápr. 3. 09:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy megint csak kötekedek,de májusban írtad hogy 3 hónapos vagy. Október elsején emelted ki a kérdést, tehát valószínű hogy akkor született (8 hónaposan). Tehát koraszülött lett és mivel "A koraszülött kisbabák alacsony testsúllyal születnek, azaz születési súlyuk nem éri el a 2500 g -ot.", és a te állítólagos babád 3400 g -al született, ezért arra a következtetésre juthatunk hogy a baba nem létezik. De hogyha tévednék, akkor gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek.
2016. febr. 9. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!