14 éves vagyok és terhes lettem micsináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok terhes lettem de nemtudom hogy elvetessem vagy megtartsam mert elvetetni nemakarom mert bűntudatom lenne de ahoz hogy megtartsam nagyon fiatal vagyok micsinàljak?2015. ápr. 3. 09:20
21/31 anonim válasza:
a legnehezebb a babának lesz, ilyen körülmények közt élni..
gondolom majd kapja a cukrozott cumit, tejet, meg minden tiltólistás vackot, és már 2 hósan hozzátápálják, mert drága a táőszer. mindent csak mert a nagyi korában 100 éve így kellett csinálni. és megy majd a nagyival napszámba kapálni mihelyst dolgozhat a törvények szerint.
apa persze még csak 12.(irónia miatt írtam az egészet, nem kell magyarázni hogy a 13-at is betöltötte már)
de ne így legyen.
22/31 anonim válasza:
Gyermek apja mit reagált? Tudja?
23/31 anonim válasza:
mi a helyzet >? megszulted vagy mennyi idod van hatra ? :D
25/31 A kérdező kommentje:
Igen megszültem és egészséges kislányom lett nem bántam meg jaés az apuka nem 12 éves hanem 19 és boldogok vagyunk igaz eleinte össze vesztünk de meg született a kincsünk <3
2015. dec. 27. 08:41
26/31 anonim válasza:
gratulalok akkor ! mennyivel szuletett ? :d hogy hivjak ?
27/31 A kérdező kommentje:
3400g és 43cm rel született neve Kamilla <3 :)
2016. jan. 8. 07:51
28/31 anonim válasza:
gratulálok nektek! :)
Jól döntöttél, hogy megtartottad. :)
29/31 anonim válasza:
De most már figyelj oda a védekezésre, mert bennem felmegy a pumpa, hogy itt a környéken az összes 14-15 éves terhes... A pár házzal arrébb lakó 18 lesz pár hét múlva, akkor szüli a másodikat.
30/31 anonim válasza:
sok boldogságot krédező,akkor 15 leszel már,baba 3 hónap mulva 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!