Ha szivárog a magzatvíz, akkor a has körfogata is csökken?
Figyelt kérdés
Van egy terhesség hétről hétre könyvem, amiben a hét minden napjához ott van a haskörfogat,meg a vérnyomás helye,és én vezetem is minden nap. Viszont elég régóta vizes folyásom van, és én mindig aggódok, hogy nehogy a magzatvíz legyen. Ezért gondoltam, hogy ha szivárogna, akkor a hasam körfogata is kicsit kisebb lenne, nem? Amúgy 24 hetes vagyok.2015. ápr. 3. 01:38
1/4 anonim válasza:
Nem. Terhesség alatt normális a nagyobb mennyiségű folyás. A hüvely így védekezik, hogy a méhhez ne juthasson fel semmilyen fertőzés.
2/4 anonim válasza:
30 hetes vagyok. Kb a 25. héten volt olyan folyásom,amire azt hittem magzatvíz. De hamar megnyugodtam mert nem volt folyamatos. Egyébként jó pénzért lehet kapni olyan betétet ami kimutatja a magzatvizet, szóval ha nagyon aggódsz akkor lehet érdemes beszerezni olyat. Én gondolkodtam rajta, de szerencsére nem kellett végül.
3/4 anonim válasza:
A szivárgást jelző betét semmit nem ér, ugyanis csak ph-ra érzékeny, és a hüvely ph-ja terhesség alatt normálisan is eltolódhat, ennek nyomán iszonyú gyakran téves pozitív az elszíneződés rajta. A haskörfogat akkor csökken, ha elfolyik a magzatvíz, szivárgásnál ált. magas burokrepedésről van szó, és csak kis mennyiségben folyik a víz, amely utána újra is termelődik. Ha kétséged van, akkor ultrahang és páfránylevél teszt adhat megnyugvást, de valóban jellemző a megnövekedett mennyiségű folyás élettani terhességben is.
4/4 anonim válasza:
Második vagyok! Ezt jó tudni utolsó! :( Akkor nem is veszek annyi pénzért! Én már szültem egyszer, talán az édeskés illatáról felismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!