Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom ki az apa. Szerintetek?

Nem tudom ki az apa. Szerintetek?

Figyelt kérdés
6hèt volt a két aktus közt. Azóta már megszületett a kisfiam 31hétre 960g osan de nagyon jól van. Elvileg agusztus 20. körűl estem teherbe a másik férfoval jóval előtte olyan 6héttel voltam ès utánna volz menszeszem is de sokat lehet hallani olyat hpgy meg van még az elején. Szerintetek nem tévedtek a dokik és tényleg 31 hétre jött a baba vagy már 37. hétbe voltam? 6 hetet tévedhetnek suerintetek?
2015. ápr. 2. 18:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
akkor a másodiké hála az égnek. Meg az első nem is ment belém csak az elő váladéltól féltem.
2015. ápr. 2. 18:57
 22/32 anonim ***** válasza:
Egyszer úgyis kiírta hogy az első férfi néger volt és jaaaj milyen színű lesz a gyerek.
2015. ápr. 2. 19:00
 23/32 A kérdező kommentje:
nagyon félek hogy az elsőé. Tudom hpgy össze kell szednem magam de így nehéz. Az előváladéktól azért elég nehéz teherbe esni nem?
2015. ápr. 2. 19:01
 24/32 anonim ***** válasza:
szép :D
2015. ápr. 2. 19:09
 25/32 anonim ***** válasza:
De ha a gyerek néger azt ugye észrevennéd? Vagy az (is) egy kamu kitaláció volt mint a gyógyszermérgezés?
2015. ápr. 2. 19:11
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem kéne össze vissza ..

.. akkor tudnád ki az apa... dns teszt az kimutatja biztosra... amúgy apuka jelöltek tudják hogy mi is a helyzet??

2015. ápr. 2. 19:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Biztosan a másodiké. De igazán felelősségteljes anya vagy, ha ilyen hamar felcsináltattad magad.
2015. ápr. 2. 19:37
 28/32 Passiflora ***** válasza:

"A 12 hetes uh mon a bpd 20mm a crl 66mm a fl 8mm. Szerintetek?"

Gondolj bele, hogy ha az orvosok tévedtek volna, akkor amikor ez az ultrahang eredmény született volna, akkor a terhesség 6. hetében jártál volna, vagyis kb. négy héttel a fogantatás után, mivel a terhességet az utolsó menstruáció időpontjától számolják.

A BPD érték a koponya keresztirányú átmérője, a CRL pedig az un. ülőmagasság, vagyis a fej és a farcsont közti távolság.

Ha a babád akkor 6 hetes lett volna, akkor kb. egy 5 mm-es embriót láttak volna, és talán épp hogy lett volna szívhang.

A te leleteden meg csak a kis magzat feje négyszer ekkora átmérőjű, szóval most már tényleg elhihetnéd, hogy kizárt, hogy tévedtek volna az orvosok, és megnyugodhatnál.

2015. ápr. 2. 19:45
 29/32 anonim ***** válasza:

Neharagudj,de 37. héten egészséges baba nem lehet 960 gramm.

Már ebből is tudhatnád hogy valóban jól lettél számolva és 31 hetesen szűltél.

Tehát tuti hogy a második az apa,ha tényleg 6 hét telt el a két pasi között.

2015. ápr. 2. 20:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Már én is ki vagyok akadva,de komolyan...nem tudom,már ez az ikszedik kérdésed,de én is elmagyaráztam már legalább 3-nál,hogy lehetetlen...
2015. ápr. 2. 21:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!