Lombikos kismama a párom. Most 7 hetes.3 napja barnázik, ma már teljesen olyan volt a betét. Mindhárom nap elmentünk orvoshoz, mindent rendben találtak. Volt valakinél hasonló?
Lombikosok vagyunk. Néztek labort,vizeletet, hcg progesteront és minden teljesen jó, sőt! Nem tudják mitől van ez a barna folyás.
Szedi a pótlást 3x2
Magne B6 3x2
Femibion 800-at
C Vitamont 1000 4-et
D3 vitamint
Köszönjük. Egyenlőre nincs barnázás,világos sárgás fehéres. Holnap megyünk, elég feszült is vagyok miatta.
Nekünk hüvelygolyót kell alkalmazni. Remélem én is,hogy minden rendben lesz.
Nálad az ultrahangon milyen volt 7 hetesen a baba? Alaktalan vagy kivehető?
Sziasztok. Köszönjük a drukkokat.
A baba jól van :) Szépen ver a kis szivecskéje,és fejlődik elég rendesen, már 1,7cm :) Megjelent a magzatburok és a köldökzsinór is látszik már, úgyhogy azt mondta a doki minden a legnagyobb rendben van :) Most 8 hetes, most már csak 12 héten megyünk ultrahangra :)
Boldogok vagyunk :) Bízom benne mindenkinek sikerül majd :)
Bárkinek bármilyen kérdése van, írjon nyugodtan, otthonosan mozgunk már a témában!
S természetesen, ha Budapesti Kaáli akkor kizárólag Dr.Szmatona Gábor!
Lombik kezeléseknél csak arra kell figyelni, hogy a nőknél NE legyen semmilyen gyulladás,fertőzés, teljesen egészséges legyen, se gomba se semmi, akkor 90% hogy sikerül :)
Nekünk egy embriót tettek vissza, és sikerült elsőre :)
Harcol és kűzd a kis manónk, úgy döntött velünk marad :)
Úgyhogy csak pozitívan mindenkinek!!! :)
Teljes szívemből gratulálok!mostmár picit próbálj megnyugodni, ez a baba maradni akar.igaz, beszélek én,aki végigrettegi az egész terhességét, nehogy baja legyen a picinek. Kíméld a párod amennyire csak tudod, most az a legfontosabb, hogy sokat pihenjen.és azon selepődj mmeg, ha olykor kicsit érzékenyebb,hisztisebb lesz.:)
Majd azért néha jelentkezzetek be,hogy hogy vannak. Minden jót. Jó egészséget!
Köszönöm! :)
Mindenképpen, május 11-én írok a 12 heti ultrahangnál :)
Miért aggódsz? Mennyi idős is vagy pontosan? :) Budapesti? A feleségemmel összejöhetnétek, szerintem biztosan mindkettőtöknek jót tenne egy kismamaklub :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!