Lombikos kismama a párom. Most 7 hetes.3 napja barnázik, ma már teljesen olyan volt a betét. Mindhárom nap elmentünk orvoshoz, mindent rendben találtak. Volt valakinél hasonló?
Lombikosok vagyunk. Néztek labort,vizeletet, hcg progesteront és minden teljesen jó, sőt! Nem tudják mitől van ez a barna folyás.
Szedi a pótlást 3x2
Magne B6 3x2
Femibion 800-at
C Vitamont 1000 4-et
D3 vitamint
barna a betét. Rendes vér nincs, az csak egyszer volt de a betét barna. Egész nap pihen, a kutyát viszi ki sétálni (pincser) hogy levegőn legyen egy kicsit de fekszik szinte egész nap. Nem tudják mitől van ez, de én szét aggódom magam. A tehetetlenség, hogy nem tudok segíteni, nem látok bele stb.
Kedd óta van ez, de mind3 vizsgálat során rendben volt a baba és nőtt, fejlődött. Abban bízom hogy ez is olyan kismama dolog, sokat olvasok utána sok embernél volt ilyen és nem tudták megmondani. Gondolom ha hematóma miatt lenne azt látták volna ultrahangon. kedd-szerda-csütörtök is nézték, mindhárom alkalommal rendben volt a baba.
Nekem másnapra elmúlt az utrogestantól.
Kérdező, ha tegyük fel a kismama menzizne, hány nap lenne még vissza belőle? Mert ha tényleg nincs oka akkor akár az is lehet és ettől még fejlődhet a baba.
Utrogestang szed azt hiszem.
Február 12-én jött meg neki utoljára. Most barnázik de amúgy jól van. Olyan trutyis barna.
Ugy nez ki elmult :)
Vettem Rutascorbint mert olvastam hogy erre is jo.
Remeljuk minden Oke lesz :)
Most újra van egy kicsi de világosabb színű de már nincs.
Most amit szed
C vitamin nagy dózisban
Rutascorbont 2x1
Magnerot (mert erősebb)3x2
Utrogestan 3x3 (biztos ami biztos)
Meg gombára valamit.
Femibiont napi 1-et.
Bízom benne a kis harcosunk jól van. Szerdán megyünk ultrahangra ha addig infartust nem kapok.
Szurkoljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!