Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apuka miért olyan furcsa...

Apuka miért olyan furcsa velem, most hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

En nagyon boldog vagyok, olvasok a terhessegrol, szulesrol, tervezgetek, gyujtogetek. Ferjem viszont nem olyan lelkes mint en, nem is nagyon erdeklodik, hogy eppen melyik heten mi tortenik, a baba hogyan fejlodik stb.

Nem igazan ertem, hogy miert ilyen. Ha elkezdek beszelni a babarol meg a jovonkrol akkor vegig hallgat, de nem folyik bele a beszelgetesbe, mintha tartozkodna ettol.

Ugyanakkor az ultrahangokra eljon velem, buszken hallgatja szivhangot is.

9 hetes vagyok, en varom a babat, az en testem valtozott meg teljesen, a ferjem mintha nem tudna bekapcsolodni a babavarasba..

Amugy normalis, dolgos, szorgos ferfi, 25 eves, viszont nincs apukaja, mert elhagyta oket picinek.

Lehet, hogy mivel nem latott maga elott apamintat, nem volt apukaja ezert nem tud mit kezdeni a helyzettel es ezert nem tud azonosulni az apakeppel?

2015. ápr. 1. 15:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszt! Tanulsagos volt, es megprobalom mas szemmel nezni ezek utan.

A baba abszolut tervezett volt, sot 1 eve volt egy vetelesem, azt a babat is terveztuk.

2015. ápr. 1. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Nyugi, meg korai neki.

Enyem is ilyen volt. Plane, nekem is volt vetelesem, sok embernek meg az 4-5 honapban sem merte elmondani. Felt egyszeruen.

Latnad most. 32 hetes vagyok, tervezget, kislegenynek hivja, puszilgatja a hasamat.

Meg fog valtozni, adj neki idot, legy turelmes. Amugy gratulalok!

2015. ápr. 1. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Majd mesélsz a lelkessegerol ha kiderult a baba neme? :D sztem még azt is kitalálja akkor mikor jön el szabira hogy kifesse a babaszobát.
2015. ápr. 1. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak, a párod egyszerűen nem fogta még fel, illetve nem valóságos számára. Tudja, csak épp nem érzékeli még. Amúgy abban elég hasonlóak vagyunk, hogy az én férjem is 25 éves (idén lesz 26), és nekünk is elment sajnos tavaly az első terhesség. Én már 25 hetes vagyok, a férjem már baromi lelkes, de eleinte ő se nagyon tudott mit kezdeni a dologgal, és ő mondta, hogy az előzmények után nem is mert örülni az elején.

Először akkor láttam változást, mikor a 12 hetes uh-n voltunk, ledöbbent, hogy a korábbi, hüvelyi uh-n (7 hetesen) még csak egy kis pulzáló maszatot látott, 5 héttel később pedig ott volt egy izgő-mozgó baba, kezekkel, lábakkal, teljesen "babaformában". Mondtam neki előtte, hogy már mozogni fog, babaszerű lesz, de akkor is mellbe vágta a látvány. Azóta már baromi lelkes ő is, 16 hetesen voltunk 4D-n, ahol kiderült, hogy kislányunk lesz, ettől fokozódott az izgalma (mindegy volt neki különben, de valahogy jobban el tudja képzelni, hogy milyen lesz így, hogy már tudja, hogy lány), mióta pedig ő is érezheti már a mozgását, sőt, látja is kívülről, pláne kijött belőle az apa :) Kérdezgeti, hogy épp vajon mekkora, mije fejlődött ki a héten, keresi a 4d-s és 5d-s képeket, hogy vajon hogy néz ki nagyjából éppen, és folyton babaholmikat keres a neten :D 2 hét múlva mi is megyünk egy 5d-re, alig várja már.

Nincs semmi baj a pároddal, csak idő kell neki, hogy számára is valóságos legyen. Gondolj bele, ő nem érzékel még semmit, számára semmi se változott még :)

2015. ápr. 1. 17:37
 15/17 anonim válasza:
Az én párom ,nem nagyon teszi oda a kezét mikor mocorog a pici ,és nem nézi ahogy hullámzik a hasam .Azt mondta ez neki olyan fura ....Tervezett baba :) Már régóta vártuk . Amgy mindenben támogat .Eljön velem az orvoshoz, babacuccokat venni stb....De valamiért ettől elzárkózik. Remélem ez még változni fog :)
2015. ápr. 1. 18:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mégegyszer! Remélem ahogy majd nagyobb lesz a baba, nalam is és más anyukánál is megváltozik az apuka hozzáállása! Sziasztok!
2015. ápr. 3. 19:43
 17/17 anonim válasza:
Szia,hat hónapos a lányom.És az apuka 180 fokot fordult .Oda van a lányáért.Felveszi,elaltatja,játszik vele.Igaz az etetést és a pelenkázást nem vállalja be,de nagy a szerelem.Imádja.Még kisebb volt addig nem merte megfogni,mert olyan kis picuri és tőrékeny.De most már a kiscsajszi ki is harcolja magának hogy felvegye.
2016. febr. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!