Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek se normálisak...

Szerintetek se normálisak ezek a "szülők"? Vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Ma egy kb. 16 éves lány a kb. 2 éves lányával szállt fel a buszra. Biztos hogy a lánya volt, mert a baratnőjével a lányáról beszélgetett. Az anyuka egész végig vagy ordítozott a gyerekével, vagy azt sem tudta hol van. Majdnem leszállt a gyerek nélkül. Szerintetek se készek meg az anyaságra, vagy csak én vagyok hülye, a régimódi fejemmel?!

42L

2015. márc. 31. 22:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te biztosan tudod, hogy 16 volt, lehet, hogy 24 volt csak nem néz ki annyinak.Nem tudhatod az előzményeket, lehet már órák óta nyomta a kis csaj, 2 évesen pont a dackorszakban van. Én nem alkotnék így véleményt.
2015. ápr. 1. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Előre "félek", hogy mi mindent fogok kapni a babapofimmal (a minap 14-nek néztek a terhesgondozóban, hiába vagyok 30!), ha egy átlagnál hisztisebb gyereket dob a gép...
2015. ápr. 1. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Ettől nem normális??zarasd be komolyan mondom...attól még igenis lehet normális hogy kiabalt.szerintem...de akkor én sem vagyok normàlis mert igenis én is odaszólok erélyesebben mikor a lassn 3 éves fiam a 16.kindertojást teszk a kosarba mert neki minden kell és veri magat ha rászólok.ja és 24 vagyok ès 27 hetes terhes...egy 40 éves is ordíbálhat a gyerekével...láttam én már olyat mikor a polgarmester felesége a bolt közepén pofozta fel a fiait akik márvagy 6-7 évesek voltak.ez nem korfüggő....akinek halál nyugodt gyereke van el sem tudja képzelni milyen egy igazi hisztis gyerek..az én fiam is ilyen és nem hiszem hogy ha 30 évesen suültem volna különb lenne...lehet pontozni!
2015. ápr. 1. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem figyelt a gyerekére, az nagyon nincs rendben természetesen, de az, hogy rákiabált, hááát... ahogy írták, előfordul mindenkivel, ha más nem használ.

Ezt a "kb. 16 éves lány" szöveget meg hagyjuk már, fingod nincs, hány éves, és nem, nem tudod ránézésre megmondani. Én 27 vagyok, 25 hetes terhes, férjnél vagyok és tök normális korban első babához, de az olyanok, mint te, úgy néznek rám, mint egy rakás szarra, mert alacsony vagyok, vékony, és arcra is olyan 18-20-nak néznek maximum, úgyhogy "biztos egy felcsinált tini" vagyok szerintük.

És ahogy már említették előttem, a 42 éves "LÁNY", na az a nem normális inkább.

2015. ápr. 1. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem mérvadó,mert valaki már korán 14-15-16 évesen megérett és érett szülő lett.de ez nagyon rossz volt az anyukátol,jol gondolod,hogy rossz anya
2015. ápr. 1. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen a rossz anya??és aki a szemétbe dobja a gyerekét az mi??
2015. ápr. 1. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!