Szerintetek se normálisak ezek a "szülők"? Vagy csak én gondolom így?
Ma egy kb. 16 éves lány a kb. 2 éves lányával szállt fel a buszra. Biztos hogy a lánya volt, mert a baratnőjével a lányáról beszélgetett. Az anyuka egész végig vagy ordítozott a gyerekével, vagy azt sem tudta hol van. Majdnem leszállt a gyerek nélkül. Szerintetek se készek meg az anyaságra, vagy csak én vagyok hülye, a régimódi fejemmel?!
42L
Ha valóban nem figyelt a gyerekére, az nagyon nincs rendben természetesen, de az, hogy rákiabált, hááát... ahogy írták, előfordul mindenkivel, ha más nem használ.
Ezt a "kb. 16 éves lány" szöveget meg hagyjuk már, fingod nincs, hány éves, és nem, nem tudod ránézésre megmondani. Én 27 vagyok, 25 hetes terhes, férjnél vagyok és tök normális korban első babához, de az olyanok, mint te, úgy néznek rám, mint egy rakás szarra, mert alacsony vagyok, vékony, és arcra is olyan 18-20-nak néznek maximum, úgyhogy "biztos egy felcsinált tini" vagyok szerintük.
És ahogy már említették előttem, a 42 éves "LÁNY", na az a nem normális inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!